Miercuri, 22 noiembrie, elevii Școlii de Antreprenori Genesis College au vizitat clubul World Class din cadrul Hotel Caro împreună cu Ioana Necula, președinta Consiliului Director și fondatoarea Genesis College, unde au asistat la o clasă demonstrativă de cycling.

Liceenii, familiarizați cu industria fitness-ului datorită celor două studii de caz pe care le-au analizat la orele din cadrul Școlii de Antreprenori Genesis, au asistat de data aceasta la o prezentare susținută de un antreprenor de renume, domnul Cristian Stamateunul dintre cei mai experimentați antrenori World Class, manager al echipei masculine de handbal CSM București, fost jucător de handbal, campion național în Franța.

Elevii au avut prilejul de a afla chiar de la el de ce este important să facă sport și cum își pot îmbunătăți condiția fizică.

De asemenea, în timpul prezentării li s-au oferit și detalii despre antreprenoriat și au înțeles cu ce fel de situații se confruntă managerii unor astfel de centre și ce înseamnă organizarea unui astfel de concept, cu toți pașii aferenți.

Prezentarea a fost susținută în studioul de aerobic din cadrul clubului World Class Caro. Liceenii au vizitat clubul și facilitățile de care acesta dispune, iar întâlnirea s-a încheiat cu partea demonstrativă la care elevii Genesis au participat activ – clasa demonstrativă de cycling.

Gândire critică, pasiune, organizare și imaginație sunt elemente importante despre care li se povestește elevilor din cadrul Școlii de Antreprenori Genesis pentru a le forma gândirea structurată pentru astfel de sisteme antreprenoriale.

Vizita la World Class Caro a adăugat încă o experiență utilă ce stă la baza proiectelor de business pe care liceenii Școlii de Antreprenori Genesis le parcurg pas cu pas.

.