Standarde educaționale internaționale
Le oferim elevilor noştri şansa de a-şi dezvolta abilităţile şi pasiunile, într-un mediu familiar și sigur

Oferta educațională este proiectată astfel încât să asigure pregătirea elevilor pentru continuarea studiilor atât în instituții de învățământ românești, cât și internaționale. Liceul pune la dispoziția elevilor un cadru educațional flexibil și adaptat nevoilor acestora și cerințelor pieței muncii.

De 21 de ani pe piața educațională
Întreaga experiență validată în timp a echipei Genesis


Strategii educaționale moderne și o echipă de cadre didactice cu experiență, parteneri educaționali, specialiști din mediul de afaceri, IT, computer sciences, inteligență artificială, comunicare și debate.

Curriculum naţional şi internaţional
În primii doi ani de liceu, elevii vor urma cursurile curriculumului național, conform profilului ales, cu elemente din curriculumul International Baccalaureate – Middle Years Programme (IB – MYP). La sfârșitul clasei a X-a, aceștia vor putea opta pentru continuarea studiilor în varianta curriculumului românesc, cu susținerea examenului național de bacalaureat, sau în varianta internațională, după programul Diploma Programme (DP), urmat de susținerea Bacalaureatului Internațional.

Povestea Genesis

În 20 de ani, am construit o cultură bazată pe standarde profesionale înalte, etică, transparență, deschidere către valorile umane universale și realitățile economice, culturale și sociale ale lumii de astăzi. Ne îmbogățim continuu cunoștințele și abilitățile pentru a-i ajuta pe elevii noștri să învețe cu pasiune, să îndrăznească să afle mai mult, să pună întrebări, să caute soluții și să găsească răspunsuri.

Astăzi, Campusul Genesis College este acreditat pentru toate ciclurile de învățământ, de la cel preșcolar la cel gimnazial, a aderat la organizația International Baccalaureate (IB), care oferă programe educaționale în 146 de țări, și este în curs de a obține acreditarea IB la nivel internațional.

Se deschide Gradinita Genesis

Este inaugurata Scoala Primara Genesis

Genesis devine prima școală privată acreditată din București

 

Se deschide Scoala Gimnaziala Genesis

Grădinița și Școala Genesis devin Genesis College.

Genesis College obține acreditarea pentru ciclul gimnazial.

Se deschide liceul Genesis

Campusul Genesis College este acreditat pentru toate ciclurile de învățământ, de la cel preșcolar la cel gimnazial, a aderat la organizația International Baccalaureate (IB).

2021 – Grădinița Genesis devine Kipinä București

400 de copii învață astăzi la Genesis, într-un climat securizant emoțional, în care sunt încurajați să se descopere, să își formuleze obiective înalte și să le urmeze cu pasiune. Considerăm că nevoia de învățare, de cultură, de frumos și de echilibru sunt nevoi umane esențiale, de aceea am creat pentru elevii noștri programe educaționale care să îi îmbogățească din punct de vedere intelectual, cultural și emoțional.

La Genesis, elevii beneficiază de un program extins de Enrichment, care să le dezvolte creativitatea, abilitățile STEM, capacitatea de a-și argumenta ideile, abilitățile artistice și sportive și cultura generală. Prin strategiile noastre educaționale, încurajăm performanța, fapt demonstrat de rezultatele la Examenul de Evaluare Națională și de rezultatele la concursurile naționale și internaționale.

Punem la fel de mare accent pe dezvoltarea socio-emoțională și pe potențarea trăsăturilor de caracter care să le permită elevilor noștri să devină oameni echilibrați și cetățeni responsabili și activi ai unei lumi diverse, multiculturale.