Liceul teoretic

Liceul Teoretic „Genesis College“

În 2019 se deschidea nivelul liceal al Genesis College, școală acreditată național și internațional.

Din martie 2022 Liceul Teoretic „Genesis College“ este acreditat pentru programul IB Diploma Programme (DP), destinat elevilor cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani (clasele XI-XII). Prin acest program, elevii primesc o educație de calitate, într-un mediu internațional, care îi  dezvoltă din punct de vedere intelectual, emoțional și moral. 

Descoperă ce beneficii oferă Diploma Programme elevilor din cadrul Liceului Teoretic „Genesis College“!

Diploma Programme a fost creat de profesorii din cadrul International School of Geneva, în anii 1960. De atunci, profesori din întreaga lume au contribuit la dezvoltarea acestui program ce are rolul de a oferi elevilor o educație echilibrată și de a-i ajuta să învețe independent. DP este o calificare internațională recunoscută de universități de prestigiu din întreaga lume.

Angajament

Profesorii Liceului Teoretic „Genesis College“ oferă angajament constant pentru o educație de înaltă calitate.

Motivație

Elevii învață într-o atmosferă pozitivă și productivă, unde sunt motivați să își dezvolte creativitatea, gândirea critică și capacitatea de reflecție.

Anvergură

Programele educaționale sunt create pentru ca elevii să dobândească o educație internațională, de anvergură, adaptată unei lumi care se află într-o continuă schimbare.

De ce să alegi
Liceul Teoretic „Genesis College“

Liceul teoretic privat oferă elevilor programe de excelență care îmbină curriculumul românesc cu cel specific International Baccalaureate® – Middle Years Programme (MYP), pentru 11 – 15/16 ani  și Diploma Programme (DP), pentru 16 – 19 ani. Astfel, elevii deprind noțiunile cerute de programa națională și, în același timp, beneficiază de programe educaționale aliniate standardelor internaționale, care le stimulează gândirea critică, creativitatea și îi învață să aplice cunoștințele și abilitățile dobândite în viața de zi cu zi.

Descoperă oferta educațională pentru nivelul liceal!

Liceul Teoretic „Genesis College“ este primul liceu digitalizat din România. Deține acreditare națională și internațională și pune la dispoziția elevilor o ofertă educațională adaptată cerințelor pieței muncii. Elevii pot alege între următoarele specializări:

Profil Real – Computer sciences
(Matematică – Informatică, intensiv Informatică)

Profil Umanist – Social studies
(bilingv engleză)

Profil economic / Business Management
(Tehnician în activități economice)

În completarea acestei programe educaționale, elevii își pot dezvolta pasiunile și abilitățile în cadrul cluburilor organizate la Liceul Teoretic „Genesis College“: Antreprenoriat, Arte, Muzică, Sport, Tehnologie și de pregătire pentru examenele naționale.

De ce să alegi o școală acreditată IB

În cadrul Școlii Gimnaziale, elevii beneficiază de cursuri și activități prin care:

Școala Gimnazială,
acreditată pentru programul
IB Middle Years Programme

Fondată în urmă cu 23 ani, Genesis College a fost prima școală privată acreditată în curriculumul național și internațional din București. În 2007 am pus bazele Școlii Gimnaziale, iar în 2020 aceasta a devenit membră International Baccalaureate. Școala Gimnazială este acreditată pentru programul Middle Years Programme (MYP), adresat elevilor din clasa a V-a până în clasa a X-a. De asemenea, Școala Gimnazială oferă elevilor absolvenți posibilitatea continuării studiilor după clasa a X-a, în cadrul Liceului Teoretic „Genesis College“.

Într-o lume dominată de schimbări rapide, datorită programului IB MYP, elevii capătă încredere în propriile forțe și devin conștienți de importanța dezvoltării abilităților necesare pentru viitor. Află mai multe informații despre filosofia educațională Middle Years Programme.

Descoperă strategia educațională
Middle Years Programme

Fă cunoștință cu managementul
Genesis College!

Descoperim, dezvoltăm și promovăm potențialul nativ al fiecărui copil și le cultivăm tuturor pasiunea pentru studiu.

Află cum este o zi la
Liceul Teoretic

Motivația și performanța elevilor sunt preocupările noastre constante. Află cum transformăm
fiecare clipă petrecută la școală în descoperiri importante pentru elevii noștri.