Școala gimnazială

Școala Gimnazială - MYP Genesis College

Fondată cu pasiune pentru educație de înaltă calitate în urmă cu 23 de ani, Școala Gimnazială este
acreditată de către organizația International Baccalaureate (IB).
Descoperă ce oferă programul acreditat Middle Years Programme, sau MYP,
adresat elevilor din clasele V-X.

Școala Gimnazială este o școală autorizată internațional pentru programul IB MYP. În cadrul programului MYP sau Middle Years Programme creativitatea, gândirea critică și capacitatea de reflecție se află în centrul atenției.

Programul MYP este combinat cu elemente din sistemul românesc. La Genesis College pregătim elevi care pot învăța independent și pot crea legături între procesul de învățare și lumea reală.

Dăruire

De 23 de ani, profesorii Genesis College dăruiesc cu pasiune cunoaștere și primesc cu bucurie rezultatele remarcabile ale elevilor.

Devenire

În anii de gimnaziu se pot decide direcții însemnate pentru tot restul vieții. Acordăm atenție și timp devenirii fiecărui elev.

Desăvârșire

Drumul cunoașterii nu se oprește niciodată. Oferim elevilor instrumente utile toată viața. La Genesis College înveți cum să înveți.

Genesis College
Școală cu dublă acreditare - națională
și International Baccalaureate

Organizația International Baccalaureate (IB) oferă programe educaționale în peste 150 de țări și este un reper mondial în educație. Obiectivele programelor educaționale IB privesc formarea de adulți pregătiți să aplice cunoștințele și abilitățile dobândite în timpul școlii în orice context.

Școala Gimnazială este una din puținele instituții din România acreditate IB, iar prin programul MYP, elevii noștri, din clasele V-X, accesează o viziune educațională cu deschidere internațională. Programele IB au ca obiectiv principal formarea de viitori adulți încrezători în forțele proprii, responsabili, empatici, pregătiți să obțină și să gestioneze cariere de succes.

De ce să alegi o școală acreditată IB

În cadrul Școlii Gimnaziale, elevii beneficiază de cursuri și activități prin care:

Școala Gimnazială,
acreditată pentru programul
IB Middle Years Programme

Fondată în urmă cu 23 ani, Genesis College a fost prima școală privată acreditată în curriculumul național și internațional din București. În 2007 am pus bazele Școlii Gimnaziale, iar în 2020 aceasta a devenit membră International Baccalaureate. Școala Gimnazială este acreditată pentru programul Middle Years Programme (MYP), adresat elevilor din clasa a V-a până în clasa a X-a. De asemenea, Școala Gimnazială oferă elevilor absolvenți posibilitatea continuării studiilor după clasa a X-a, în cadrul Liceului Teoretic „Genesis College“.

Într-o lume dominată de schimbări rapide, datorită programului IB MYP, elevii capătă încredere în propriile forțe și devin conștienți de importanța dezvoltării abilităților necesare pentru viitor. Află mai multe informații despre filosofia educațională Middle Years Programme.

Descoperă strategia educațională
Middle Years Programme

Coordonatorul MYP la Genesis College
și obiectivele acestuia

Ioana Mîndruț este coordonatorul programului IB MYP și profesor de matematică. Absolventă a Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București, Ioana Mîndruț își propune să contribuie la evoluția intelectuală și emoțională a copiilor.

Profilul IB Learner

Sistemul educațional International Bacalaureate® sprijină elevii în dezvoltarea de abilități ce depășesc succesul academic.

Fă cunoștință cu managementul
Genesis College!

Descoperim, dezvoltăm și promovăm potențialul nativ al fiecărui copil și le cultivăm tuturor pasiunea pentru studiu.

Află cum este o zi la
Școala Gimnazială

Motivația și performanța elevilor sunt preocupările noastre constante. Află cum transformăm
fiecare clipă petrecută la școală în descoperiri importante pentru elevii noștri.