În perioada 11-12 noiembrie, coordonatorii programelor MYP și PYP din cadrul Genesis College au participat la un workshop pe tema evaluării și raportării în MYP si PYP, utilizând platforma ManageBac.

Workshopul, organizat de Faria Education Group, s-a adresat profesorilor și coordonatorilor IB din toate colțurile lumii și a oferit recomandări de bune practici inspirate din experiențele de zi cu zi ale unor școli. Profesorii de la Genesis College au putut afla tehnici noi, au vizualizat demonstrații ale echipei de suport ManageBac și s-au antrenat executând raportări în timp real.

Genesis College utilizează platforma ManageBac pentru planificarea unităților de învățare și raportarea periodică a notelor, dar și a feedbackului venit din partea profesorilor cu privire la implicarea elevilor în cadrul orelor de curs sau a competențelor vizate prin participarea în proiectele desfășurate.

Echipa ManageBac încearcă să ofere o imagine practică asupra raportării și a unora dintre cele mai bune practici în elaborarea rapoartelor. Toate ideile acumulate au fost transmise mai departe profesorilor din comunitatea Genesis.