Liceul este cea mai frumoasă etapă de autocunoaștere din viața unui om, etapă în care îți construiești prietenii puternice, îți formezi și descoperi noi laturi ale personalității și înveți cum să îți susții hotărât punctele de vedere.

Joi și vineri, 18 și 19 februarie, elevii claselor a VIII-a s-au bucurat de două zile plăcute și inspiraționale, prin care au explorat cum se întâmplă învățarea în cadrul sălilor de clasă ale liceului nostru și diversitatea resurselor oferite în spațiile bibliotecii și ale laboratoarelor.

Copiii au participat la orele și activitățile din prima parte a zilei de la sediul Liceului Teoretic „Genesis College”, din strada Aron Cotruș, nr. 51b. Alături de profesori, elevii au parcurs curioși procesele de predare și studiu și au explorat materii precum matematica, limba și literatura română, educație antreprenorială, biologie, chimie și arte din perspectiva viitorului context.

Una dintre cele mai importante activități a fost cea în care elevii claselor a VIII-a au avut ocazia de a cunoaște și interacționa îndeaproape cu un grup de elevi din clasele a IX-a și a X-a, prin mediul online, în cadrul orei „High School – gânduri și perspective” . Dialogul a fost stimulant pentru cei implicați, iar elevii de liceu au povestit despre experiențele trăite, pasiunile lor, disciplinele favorite și specializările alese pentru nivelul liceal. Au răspuns întrebărilor elevilor de clasa a VIII-a privind specificul programului de la liceu, despre avantajele și perspectivele fiecărui profil și despre adaptarea la acest nou nivel.

Astfel, liceul devine pentru elevi locul unde își pot începe cu încredere aventura numită adolescență. Locul unde își pot pot scrie cu fiecare nouă zi și lecție propria poveste.

Mai multe detalii despre oferta educațională a Liceului „Genesis College” puteți găsi aici: https://genesis.ro/liceu/admiterea/