O zi la noi

Pentru noi, o zi obişnuită reprezintă mai mult decât o înşiruire de cursuri obligatorii. Este o experienţă care îmbogăţeşte, un fel de a învăţa care ajută la creşterea creativităţii şi încrederii în forţele proprii şi asigură premisele pentru stimularea motivaţiei şi a performanţei.

Activităţile școlare se desfăşoară într-un spaţiu confortabil, care îndeplineşte cele mai exigente rigori privind protecţia sau igiena.

Programul Școlii Primare Genesis | Prima parte a zilei

În intervalul 08:00 – 16:10, copiii vor participa la activități din Curriculum-ul Național și activități alternative, prin programul Genesis Enrichment.

La 8:15 se dă startul orelor de educaţie formală, bazate pe curriculumul național și pe principiile programului internațional IB – Primary Years Programme, pentru ciclul primar, și Middle Years Programme, pentru ciclul gimnazial, urmând ca la ora 9:00, copiilor să le fie servit micul dejun.

Programul Școlii Primare Genesis | A doua parte a zilei

Din programul zilei nu lipsesc gustările de fructe, pe care le oferim elevilor la ora 10:55 şi la 15:15.

Cea mai importantă masă, prânzul, începând cu ora 12:45, este momentul care face legătura între cele două tipuri de programe – disciplinele din curriculum și activitățile incluse în programul de Enrichment, împreună cu orele de consolidare a cunoştinţelor.

Suplimentar, în intervalul orar 16:20-18:00, elevii vor putea participa în cadrul Școlii Genesis la diferite activități, în funcție de interesele, nevoile și dorințele lor:

  • activități de joacă și relaxare pentru elevii de nivel primar;
  • aprofundare și performanță pentru elevii de gimnaziu;
  • activități de recuperare și o varietate de cluburi.

A doua parte a zilei asigură atât un sprijin suplimentar pentru partea educațională, cât și relaxare și divertisment.