Admiterea la Școala Primară Genesis

Pe durata procesului de admitere, scopul nostru este să ne asigurăm că Genesis College este școala potrivită pentru copil și întrunește așteptările dumneavoastră. Pentru noi, este important să fim siguri că atât copiii, cât și părinții care se alătură comunității Genesis se vor integra și vor îmbrățișa viziunea educațională a instituției noastre. Convingeți-vă că luați cea mai bună decizie pentru viitorul copiilor dumneavoastră și haideți să ne cunoaștem!

Alte informații

Școală:

 • Taxa de admitere și evaluare, care se plătește anticipat, la momentul solicitării evaluării copilului, înaintea înscrierii elevului: 300 EUR;
 • Taxa de înscriere la școală, care se plătește anticipat, la momentul completării și semnării fișei de înscriere pentru nivelul de învățământ primar: 300 EUR. În caz de retragere a elevului, taxa de înscriere nu se returnează.

Contribuţia financiară per elev:

Pentru înscrierile în anul școlar 2022 – 2023, taxa de școlarizare este de 9900 Euro/an (990 euro/lună, cu obligativitate de plată 10 luni pe an).

 • Taxa de resurse logistice educaționale şi pentru dezvoltarea bazei materiale a unității de învățământ, în valoare de 1.300 EUR pe an, care se plătește lunar (cu obligativitate de plată 10 luni din an);
 • Mesele zilnice sunt incluse în taxe.

Discount:

 • 1% discount anual pentru fidelitate;
 • 5% discount pentru al doilea copil înscris la Genesis College.

Școală: Educația formală (curiculum național), activităţile și programele alternative, mic dejun, prânz, 2 gustări, manualele școlare (mai puțin cele pentru limbile engleză, franceză și germană).

Despre Taxa Şcolară 2019-2020

 • Taxa şcolară se achită în avans – între 10-20 ale lunii în curs, pentru luna următoare;
 • Datele limită de achitare a taxelor de şcolarizare menţionate mai sus trebuie să fie respectate pentru menţinerea bunei funcţionări a instituţiei;
 • Nu se scad din taxa de şcolarizare: absenţele, pauzele intersemestriale şi semestriale, vacanţele de iarnă şi de primăvară, zilele declarate sărbători naţionale şi alte zile libere, zilele în care se desfăşoară activităţile extraşcolare-excursii/tabere şcolare etc.;
 • Taxa de transport nu se recalculează pentru perioadele absentate.

Elevii care urmează cursurile Şcolii Genesis de mai mulţi ani beneficiază de un discount de 1% din taxa şcolară pentru fiecare an nou de studiu.

Modalitate de plată
Plăţile se efectuează la contabilitatea şcolii sau în contul:
RO43 BACX 0000 0022 7017 6000; Banca: Unicredit Bank
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactaţi secretariatul instituţiei.
Taxele de şcolarizare includ:
 • supraveghere şi activităţi, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16.10 / 18:00;
 • mic dejun, gustare de fructe şi prânz;
 • program instructiv-educativ, conform curriculum-ului naţional;
 • manuale şcolare;
 • 10 ore de limba engleză/săptămână, din care 2 cu profesor nativ;
 • cluburi, care vin în completarea activităţilor din curriculum;
 • program de consolidare – efectuarea temelor în şcoală şi studiu individual, sub îndrumarea învăţătorului/profesorului de la clasă.
La Genesis College, am optat pentru uniforma școlară cu gândul la sentimentul de apartenență pe care aceasta îl generează, asociat cu mândria elevilor de a purta emblemele și însemnele distinctive, care îi integrează și le definesc identitatea în comunitate.
De asemenea, uniforma ajută la integrarea socială, prin reducerea diferențelor de statut social și are, totodată, un rol direct în protejarea elevilor, prin posibilitatea de a identifica persoanele care nu au legătură cu școala.

Burse de excelență

Genesis College încurajează performanța și oferă burse elevilor care ating excelența în diferitele domenii ale cunoașterii, artelor vizuale, muzicii sau sportului. Scopul lor este acela de a le oferi copiilor care au rezultate deosebite și aptitudini speciale șansa de a-și valorifica pe deplin talentul ,într-o școală care oferă premisele pentru dezvoltarea abilităților individuale ale fiecărui elev. Genesis College oferă burse care constau în reducerea taxei de studiu cu un procent care variază între 25% și 50%, pentru copiii care obţin rezultate şcolare foarte bune, sau burse care constau în reducerea integrală a taxei de studiu pe toată durata ciclului de învăţământ, pentru elevii care au rezultate școlare excepţionale sau realizări deosebite în domeniile ştiinţelor, artelor şi sportului.

Genesis College derulează un program vast de Enrichment prin care elevii săi își pot îmbogăți cunoștințele și perfecționa abilitățile în domeniile de care sunt interesați – științe, tehnologie, matematică, limba română, limbi străine, istorie, arte, muzică, sport. Cu ajutorul profesorilor bine pregătiți și dedicați și al programelor educaționale ce pun accent atât pe dezvoltarea intelectuală cât și pe cea socio-emoțională, elevii au parte de cele mai bune condiții pentru a-și atinge potențialul.

Acordarea burselor se face pe categorii de vârstă, de performanţă şi în funcţie de rezultatele obţinute şi portofoliul de activitate, iar decizia aparține în exclusivitate Comisiei Genesis College de acordare a burselor.

Mai multe detalii despre bursele Genesis College se regăsesc în regulamentul de acordare a acestora. Pentru informații suplimentare, vă invităm să ne contactați la telefon 031 425.05.62 sau la adresa de e-mail: scoala@genesis.ro.