Școala primară

Școala primară PYP „Genesis College“

Punem bazele unui viitor mai bun

Genesis College este o instituție de învățământ care deține autorizarea pentru programul internațional Primary Years Programme (PYP), bucurându-se de prestigiu în marea comunitate a școlilor internaționale globale. Descoperă mai multe despre călătoria de care copilul tău se va bucura prin programul PYP, dedicat claselor primare!   

Școala primară Genesis College a fost inaugurată în 2002 și este acreditată conform tuturor cerințelor și criteriilor naționale. Instituția este, de asemenea, autorizată pentru programul International Baccalaureate Primary Years Programme (PYP). Programul PYP oferă un curriculum transdisciplinar, care se bazează pe cunoștințe ce ajută la dezvoltarea înțelegerii conceptuale a elevilor. 

Întreaga echipă Genesis College este dedicată pregătirii elevilor pentru o lume globalizată și competitivă. Îmbinarea elementelor din curriculumul românesc cu cele din programul internațional PYP oferă elevilor noștri o perspectivă complexă asupra lumii și le dezvoltă abilități precum încrederea, independența și conștientizarea evenimentelor din jur. Mai mult, abordarea noastră nu este doar de a preda cunoștințe, ci și de a deprinde, prin activități și experiențe practice, competențe de viață precum creativitatea, gândirea critică sau abilitățile sociale.

Responsabilitate

Profesorii Genesis College se dedică misiunii de a forma viitori adulți de succes - responsabili, empatici și atenți la nevoile celor din jur, creând un mediu sigur și unde se bucură, permanent, de susținere.

Echilibru

Curriculumul PYP încurajează învățarea dincolo de sala de clasă, ceea ce le formează elevilor abilități și competențe, într-un mod echilibrat din punct de vedere emoțional, fizic și intelectual.

Integrare

Școala primară Genesis College creează un cadru integrat de învățare și dezvoltare, prin îmbinarea curriculumului românesc cu elemente din programa internațională. Astfel, elevilor li se oferă o varietate de perspective, care îi ajută să dezvolte o atitudine deschisă și tolerantă față de cei din jur.

De ce să alegi
școala primară „Genesis College“

La Genesis College – elevii de la nivel primar (clasele pregătitoare – a IV-a) au parte de un parcurs educațional atent ghidat de o echipă dedicată, care îmbină curriculumul național cu cel internațional Primary Years Programme (PYP), abordare ce îi pregătește pe elevi să răspundă provocărilor și oportunităților lumii moderne, în continuă schimbare.    

Curriculumul românesc este clar structurat și bine definit, pentru a permite elevilor să urmeze o traiectorie educațională coerentă și continuă, care să le dezvolte cunoștințele și abilitățile necesare atingerii obiectivelor de învățare. 

Curriculumul Primary Years Programme (PYP) oferă elevilor control la propriul proces de învățare și îi încurajează să aplice cunoștințele transdisciplinar, în afara sălii de clasă – în viața de zi cu zi, fundamentându-și, astfel, cunoștințele dobândite. Acțiunea individuală și colectivă este o parte integrantă din procesul de învățare PYP și îi ajută pe elevi să aprecieze avantajele lucrului în echipă pentru un obiectiv comun. În același timp, aceștia își dezvoltă o perspectivă echilibrată din punct de vedere fizic, intelectual și emoțional, creându-se astfel un context în care elevii își pot atinge potențialul maxim.   

Descoperă oferta educațională pentru nivelul primar!

Programele educaționale sunt completate de o ofertă variată de cluburi și opționale cu ajutorul cărora elevii își pot descoperi și dezvolta talentul și abilitățile.

În prezent, școala primară Genesis College găzduiește mai mult de 170 de elevi, care au la dispoziție o infrastructură modernă și acces la cele mai avansate tehnologii. Sălile de clasă sunt amenajate cu mobilier ergonomic și sunt dotate cu echipamente audio-video de ultimă generație, iar laboratorul de informatică și cel de limbi străine sunt concepute special pentru a susține însușirea cunoștințelor și a deprinderilor specifice. Astfel, elevii își desfășoară activitatea într-un context sigur, care îi stimulează și le asigură dezvoltarea permanentă.  

Fă cunoștință cu managementul
Genesis College!

Descoperim, dezvoltăm și promovăm potențialul nativ al fiecărui copil și le cultivăm tuturor pasiunea pentru studiu.

Află cum este o zi la
Școala primară

Motivația și performanța elevilor sunt preocupările noastre constante. Află cum transformăm
fiecare clipă petrecută la școală în descoperiri importante pentru elevii noștri.