O zi la Școala Gimnazială

Locul unde copiii învață să aibă încredere în sine

La Genesis College, școală acreditată International Baccalaureate (IB), fiecare zi este specială, deoarece credem în puterea încurajării: este esențial să motivăm constant copilul în direcția creativității și să îi cultivăm acestuia încrederea în sine. O zi la Școala Gimnazială înseamnă pentru copii mai mult decât asimilarea de cunoștințe. Timpul petrecut în această comunitate îi oferă motivația necesară pentru a crede în el și în forțele proprii, o condiție fundamentală pentru a excela.

La Genesis College, nu ne abatem de la standardele înalte în ceea ce privește siguranța și igiena spațiilor în care se desfășoară activitățile. Copiii beneficiază de un mediu sigur, curat, ce respectă toate exigențele privind protejarea sănătății.

Programul școlii Gimnaziale

08:00

16:00

Copiii iau parte la activități cuprinse în Curriculum-ul Național, precum și la activități alternative, incluse în programul Genesis.

Prima parte a zilei

08:15

Încep cursurile de educație formală, bazate pe Curriculumul Național și pe principiile Programului Internațional IB – Primary Years Programme (PYP), pentru ciclul primar, și Middle Years Programme (MYP), pentru ciclul gimnazial și parțial liceal.

A doua parte a zilei

11:15

Copiilor le sunt oferite gustări de fructe

12:25

Copiii iau prânzul. Acesta este intervalul ce face legătura între disciplinele din curriculum și activitățile incluse în programul Genesis, împreună cu orele de consolidare a cunoştințelor – cele două tipuri de programe incluse în oferta educațională.

15:15

Copiilor li se oferă a doua gustare a zilei

16:20

Elevii participă la activități adaptate intereselor și dorințelor lor:
pentru elevii de gimnaziu – activități ce țin de aprofundarea cunoștințelor și de performanță.

De asemenea, copiii pot participa la activități de recuperare și se pot înscrie la o varietate de cluburi, unde își vor dezvolta talentul și competențele.

În a doua parte a zilei, elevilor li se acordă sprijin suplimentar pentru asimilarea cunoștințelor, dar pot participa și la activități de relaxare și divertisment.

Mindset
pentru excelență

Vreau tot ce este mai bun pentru copilul meu.
La Genesis College, înțelegem pe deplin această dorință a părinților și o traducem printr-o ofertă educațională al cărei scop nu constă doar în dezvoltarea armonioasă a copiilor, ci și în atingerea excelenței. Școala Genesis, acreditată International Baccalaureate, este locul în care copilul tău va căpăta mindset-ul potrivit pentru a excela și a deveni adult de succes.