Înscrieri școala de muzică 2020-2021

Genesis College organizează în perioada 28 septembrie – 18 iunie, cursuri de pian, chitară, canto, vioară și ukulele, dedicate copiilor din clasele 0- IX. Elevii sunt inițiaţi în studiul muzicii prin metode adaptate vârstei, dezvoltându-le atât calitățile muzicale, dar și atenția, imaginația, concentrarea, motricitatea, antrenând inteligențele multiple.

Cursurile se desfăşoară individual, o dată sau de două ori pe săptămână, în funcţie de opţiunea dvs și puteți alege dintre cele trei variante de desfășurare la clasă | hibrid | online. Cursurile desfăşurate în şcoală au o durată de 45 min, iar cele desfăşurate online 50 min.


Cursurile vor începe luni, 28 septembrie, iar plăţile vor fi structurate în 3 tranşe anual. Plata primei tranşe trebuie efectuată în cursul primei săptâmani după începerea cursurilor, iar cursurile pierdute nu se pot recupera.

Vă invităm să completaţi formularul
pentru înscrierea la cursurile de muzică, până la data de 23 septembrie.
Verificați orarul cursurilor de muzică
și luați legătura cu profesorul pentru stabilirea programului.

După stabilirea orarului, în prima săptamână de curs, vă rugăm să completaţi contractul şi să îl depuneţi la secretariat.

Organizarea orarului cursurilor individuale se va face în funcţie de disponibilitatea profesorilor şi de opţiunile fiecărui copil, iar prezenţa la cursurile online va trebui să fie asigurată de către un adult din apropiere.

Vă rugăm să aveți în vedere că școala de muzică are un orar propriu, care se suprapune peste orarul deja stabilit al fiecărei clase, iar eventualele modificări după stabilirea programului, se pot face doar în cazuri excepționale, în măsura posibilităților, fără a afecta orarul general.Pentru mai multe detalii, vă rugăm să scrieti pe adresa laura.danaila@genesis.ro, iar pentru completarea contractului să vă adresați direct secretariatului şcolii scoala@genesis.ro.

Este muzica esenţială pentru dezvoltarea copiilor?

Muzicienii spun ca da, experienţa lor le spune clar acest lucru, dar şi din ce în ce mai multe studii și cercetări arată faptul că muzica exercită o influență benefică asupra creierului, în special asupra dezvoltării limbajului, a memoriei, a motricității și a altor procese cognitive. Practicarea muzicii, prin cânt vocal sau studiul unui instrument musical, înseamnă, în același timp, integrarea unor valori umane, care, trasmise la vârstă fragedă, devin o achiziție extraordinară pentru întreaga viață: respectul, toleranța şi ascultarea empatică. De aceea, ne propunem construirea unui cadru care în care să se regăsească cât mai multe faţete ale muzicii şi care să se adreseze tuturor copiilor, realizând programe concepute în funcţie de cerinţe.