Image

Despre Genesis for Life

Programul Genesis pentru viață, dezvoltat de Fundația Genesis, este modul în care am ales să contribuim la o lume mai bună.

Deoarece educația se face prin exemplul personal, le arătăm elevilor noștri ce înseamnă generozitate și implicare, prin proiectele noastre de responsabilitate socială.

Cea mai importantă lecție

Cea mai importantă lecție pe care un copil o poate învăța de la noi este să întoarcă, să ofere în diferite moduri toate lucrurile bune pe care le-a experimentat în timpul vieții sale. Oferind un exemplu personal, le arătăm copiilor noștri puterea de angajament și generozitate, precum și puterea imensă pe care o au oamenii de fiecare dată când se întâlnesc în numele unei cauze nobile.

Știri Genesis Collegiate

Ultimele detalii pentru achiziționarea bronhoscopului

Săptămâna aceasta, medicul Cătălin Cîrstoveanu și președintele Genesis Collegiate, Ioana Necula, s-au…

Despre Genesis for Life, la Radio TANANANA

Luni, 11 februarie, Ioana Necula, fondatoarea Campusului Genesis Collegiate, a participat, în…

Recital Daniel Goiti la Ateneul Roman

Într-o lume axata din ce în ce mai mult pe violenta, cruzime…

Concert caritabil Genesis cu Ronan O'Hora

Concert caritabil Genesis cu Ronan O’Hora in sprijinul Sectiei de Neonatologie a…

Turneul Stradivarius In the mood for Prokofiev

Fundația Genesis Collegiate continuă seria evenimentelor Genesis for life! Fundația Genesis este…

Implicarea în cauze nobile

Dorința noastră este să oferim membrilor comunității din care facem parte inspirația de a aduce speranță și schimbare acolo unde sunt și cu instrumentele pe care le au, prin modelul de coeziune și angajare pe care îl practicăm.

Una dintre cauzele nobile în care ne-am implicat de-a lungul anilor a fost aceea de a ajuta copiii nou-născuți care au insuficiență renală, internați în Spitalul Marie Curie, în unitatea de îngrijire intensivă nou-născuți, condusă de doctorul Cătălin Cîrstoveanu.

Image
Pentru a face acest lucru, am organizat un concert de caritate și am reușit să cumpărăm, pentru prima dată în țara noastră, o mașină de hemofiltrare care oferă nou-născuților o nouă șansă de viață.

Fundația noastră a contribuit, de asemenea, la achiziționarea unei mașini de screening auditiv care detectează surzenia copiilor nou-născuți, precum și o altă mașină care ajută la descoperirea venelor aproape invizibile ale celor mici.