Săptămâna aceasta, tema transdisciplinară “Where we are in place and time” a continuat cu activități despre bagajul de vacanță. Copiii au descoperit cum ne pregătim pentru vacanță, ce vrem să luăm cu noi într-o călătorie, cum ne facem bagajul și ce conține el.

Copiii grupelor mici au aflat săptămâna aceasta multe informații despre modurile în care se poate călători, cu ce mijloace de transport călătorim, cum ne facem bagajul și ce conține el.  De asemenea, au vizitat virtual câteva destinații speciale: Disneyland Park, Grădinile Zoologice din Marea Britanie și, bineînțeles, cele mai frumoase locuri din România.

Copiii grupelor mijlocii au discutat săptămâna aceasta despre ce și-ar pune în bagajul de vacanță, au aflat ce este absolut necesar să avem în bagaj și ce nu trebuie să lase acasă când pleacă în vacanță. De asemenea, au desenat și valiza lor preferată. Copiii au încheiat săptămâna cu o super-petrecere, în cadrul căreia copiii s-au distrat de minune.

Copiii grupelor mari și-au pregătit bagajul pentru vacanță și s-au familiarizat cu tipurile de călătorii, fie că sunt drumeții sau vacanțe, aflând diverse informații despre bagajul pe care trebuie să-l pregătească pentru un anumit tip de călătorie.