Săptămâna aceasta, tema transdisciplinară “Where we are in place and time” a debutat cu activități despre mijloace de transport și moduri de a călători.

Copiii grupelor mici și-au reamintit mijloacele de transport, precum și mediul de circulație al fiecăreia, care sunt regulile de circulație pe care trebuie să le respectăm în trafic, dar și alte aspecte importante. Construirea elicopterului din cofraj de ouă și poveștile cu imagini colorate le-au stârnit interesul și curiozitatea celor mici pentru această temă. 

Copiii grupelor mijlocii au călătorit în lumea mijloacelor de transport și au descoperit care sunt regulile de circulație ce trebuie respectate în timpul deplasării pe stradă. Construirea mașinii de curse din materiale reciclabile a fost o mare bucurie pentru copii.

Copiii grupelor mari au recapitulat tipurile mijloacelor de transport, funcțiile acestora și cum ne sunt de folos în comunitatea noastră. De asemenea, au învățat anumite reguli de circulație și curiozități despre mijloacele de transport.