Project Description

Valentina Cristea | Profesor de limba engleză

Valentina este coordonator al programului International Baccalaureate și se ocupă cu implementarea și aplicarea standardelor și principiilor IB în școala Genesis.

Valentina are o experiență de 17 ani în predarea limbii engleze la toate nivelurile de vârstă, în sistem românesc, britanic și internațional, cu rezultate excelente, fiind și examinator Cambridge ESOL. 

Şi-a dorit încă din copilărie să devină profesor și și-a perfecționat an după an tehnica de predare, urmând diverse cursuri de perfecționare, programe de instruire, conferințe, evenimente educaționale, obținând toate gradele didactice și manifestând în același timp preocuparea de a aplica strategiile didactice moderne, specifice abordării holistice internaționale.

Valentina Cristea este absolventă a Liceului Pedagogic Ploiești și a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, fiind licențiată în limba și literatura română și în limba și literatura engleză, deţinând totodată, un master în Business Communication, în cadrul Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale de la Academia de Studii Economice București.

Iubeşte călătoriile şi se relaxează citind sau pictând.