Project Description

Marius Văduva | Profesor de muzică

Marius a început să studieze vioara și pianul încă din copilărie, la Școala de Muzică și Arte plastice din Târgoviște. Pasiunea pentru muzică l-a condus mai târziu către Liceul de Muzică, iar mai apoi către Universitatea Națională de Muzică din București, unde a absolvit Facultatea de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie Muzicală în 2007 și Masterul la Pian Jazz-Muzică ușoară în 2009.

Activitatea sa muzicală s-a desfășurat pe două planuri: artistic și pedagogic. În domeniul artistic a avut numeroase concerte pe scenele din România și din alte țări, precum Italia, Germania, Suedia, Spania, Anglia, Moldova și Canada. Studioul de producție și scena i-au deschis colaborări de durata cu artiști precum Smiley, Horia Brenciu, Delia, Grigore Leșe, Trupa Parlament și alții. Este fondatorul proiectului muzical jazz-pop M-Yards, în cadrul căruia a compus și orchestrat piesele de pe albumul lansat în anul 2018.

În domeniul pedagogic are o experiență, de 12 ani în țară și doi ani în Canada, activând ca profesor de pian, vioara, teorie muzicală și orchestrație.

Printre pasiunile sale se numără pescuitul, tenisul, fotbalul și călătoriile.