Project Description

Iulia Andreea Calinciuc | Profesor de limba engleză

Iulia se consideră un profesor plin de entuziasm, ce oferă multă atenție și căldură elevilor ei. Crede că meseria de profesor a ales-o pe ea, și nu invers. ”În cadrul modulului psiho-pedagogic urmat în cadrul universității mi-am dat seama că mi-ar plăcea să lucrez cu copiii și de atunci m-am perfecționat continuu în predarea limbilor străine”.

Este absolventa Facultății Limbi si Literaturi Străine, specializarea Engleză-Germană, din cadrul Universității din Bucuresti. De asemenea, și-a continuat studiile cu un master desfășurat în baza unui parteneriat între Universitățile din Malmö, Suedia și din Roskilde, Danemarca.

”Metoda mea de predare are la bază metoda CELTA, un program special creat pentru profesorii din toate colțurile lumii. Mi-am dezvoltat un proces de studiu personalizat, ale cărui elemente principale sunt: învățarea prin joacă, jocurile interactive, cântecele, mișcarea permanentă în clasă și activitățile creative”.

Iuliei îi place să călătorească și să cunoască tradițiile și obiceiurile altor popoare. În timpul liber obișnuiește să fotografieze locuri și peisaje și să vizioneze spectacole de teatru.