Project Description

Gina Gherasim | Coordonator Programe și Proiecte Educative

Gina Gherasim e convinsă că practică una dintre cele mai frumoase și pline de responsabilități meserii. A absolvit Liceul Pedagogic ”Spiru C. Haret” din Buzău, a urmat cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației, la Universitatea București, cu specializarea – Psihopedagogie specială și a continuat studiile postuniversitare în cadrul Facultății de Comunicare a Școlii Naţionale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).
Cu peste 10 ani de experiență pedagogică, se perfecționează continuu participând la diverse cursuri și seminarii pentru a-și adapta procesul de predare nevoilor noilor generații.

„Îmi doresc ca elevii mei să vină la școală cu drag și să participe cu plăcere la activitățile zilnice, astfel că aleg subiecte și modalități de organizare cât mai atractive și aproape de orizontul cunoașterii și al intereselor fiecăruia dintre ei. Îmi place să îi descopăr pe copii, să-i ajut să se cunoască mai bine și să se dezvolte în acord cu potențialul fiecăruia”. Totodată, îi place să descopere locuri noi, călătorind și citind.