Project Description

Felicia Enache | Profesor pentru învățământul primar

Felicia-Maria Enache este profesor pentru învățământul primar de 19 ani, cu gradul didactic II, iar la Școala Genesis profesează de 14 ani. A absolvit Școala Normală Râmnicu Vâlcea, specialitatea învățător-educator, Facultatea de Management și Inginerie Economică și un program de Master – Management Educațional și Comunicare Instituțională.
”Copiii sunt prietenii mei, ne sfătuim în tot ceea ce facem și discutăm foarte mult despre utilitatea în viața de zi cu zi a celor realizate la școală. Când intru în clasă, îmbrățișările lor mă fac să mă simt cea mai fericită, și cred cu tărie, că meseria de învățătoare îți oferă cele mai multe satisfacții din lume”, ne-a povestit Felicia.

Unul dintre motivele care au stat la baza deciziei de a deveni învățător este chiar mama ei, după cum ne-a mărturisit chiar ea. ”Mama mea era educatoare și o admiram, ca toți copii, de altfel, pentru ceea ce făcea, ceea ce era și cum se comporta cu mine, cu noi…. Un moment remarcant în viața mea a fost acela când, după ani și ani, am devenit colegă cu doamna mea învățătoare și…cu mama mea.”
Pe lângă copii, pasiunea ei principală sunt drumețiile și excursiile, pe care de-a lungul timpului le-a organizat pentru ei.