Project Description

Alice Istrate | Profesor de limba engleză

Alice Istrate este absolventă a Universității din Iași, secția Engleză – Română.

Predă limba engleză de 20 de ani și a lucrat într-o școală de stat și un centru privat de învățarea limbii engleze, cu o mare varitate de elevi, de la copii și adolescenți, până la adulți și persoane din mediul corporate. Și-a continuat apoi cariera în domeniul educației, a predării limbii engleze și a formării profesionale a cadrelor didactice la British Council București, unde a lucrat ca Teacher Trainer și English Project Manager și a interacționat cu autoritățile române în domeniul educației și al formării metodice a profesorilor, precum și cu organizații educaționale și de evaluare lingvistică britanice.

În calitate de trainer, Alice a livrat numeroase cursuri de metodica predării limbii engleze, precum și seminare pentru profesorii care pregătesc elevi pentru examenele Cambridge English și testul IELTS. De asemenea, a susținut plenare și workshop-uri la numeroase conferințe naționale ale profesorilor de limba engleză.
Actualmente, Alice este consultant independent (profesor și formator) și speră că-i va putea ajuta pe cursanții săi și pe profesorii care participă la sesiunile de formare didactică în parcursul lor educațional sau profesional.

Text