Lucia Șireanu | Psiholog

Carmen Costea | Psihopedagog

Lucia Șireanu a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret, apoi si-a continuat studiile cu două programe de master, unul în Psihologie judiciară şi victimologie, și altul în Psihologie clinică. De asemenea, este psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

Timp de 10 ani, Lucia s-a concentrat pe activitatea cu copiii de toate vârstele. „Odată ce m-am alăturat echipei Genesis College, am încununat toată experiența mea de organizare a acțiunilor psihopedagogice și de consiliere, pentru elevii noștri, ajutându-i să performeze individual și colectiv. Fac tot posibilul pentru orientarea în carieră și, de asemenea, pentru dezvoltarea lor emoțională în toate aspectele vieții lor! Ceea ce îmi place aici este faptul că, prin acțiunile noastre pentru părinți și elevi, devenim o familie mare, cu rezultate uimitoare!”, spune ea.

Carmen Costea este bsolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, secţia Pedagogie, din cadrul Universităţii din Bucureşti, Carmen deţine  un masterat în Management şi Evaluare Educaţională, obţinut în cadrul aceleaşi facultăţi. A participat la diverse cursuri şi formărieducaţionale, precum “Educarea copilului fără violenţă – Disciplina Pozitivă”, organizat de fundaţia „Salvaţi Copiii” sau programul de formare „Metodologia activităţilor de consiliere şi orientare şcolar-profesională” al Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei şi, de asemenea, a urmat programul de specializare pentru calitatea de Mentor.

Tematica întâlnirilor:

Programul reprezintă un sprijin pentru părinții aflați în această fascinantă călătorie a creșterii copiilor. Vom contura împreună un mediu sigur de împărtășire a experiențelor personale, de
învățare și de exprimare a emoțiilor.

Primele întâlniri vor avea următoarele teme:

  • Importanța relației de calitate cu propriul copil pentru dezvoltarea sănătoasă a acestuia; cum menținem o relație echilibrată cu acesta.
  • Cum gestionăm situațiile dificile sau tensionate apărute în perioada de izolare socială; cum facem față împreună stresului.
  • Esența comunicării și cooperării dintre părinți și copii. Stima de sine și motivația optimă.

Detalii curs:

Durată:

1 h

Frecvență:

Săptămânală

Necesar:

Laptop personal

Cost:

70 lei / sedință