Ioana Necula | Fondator Genesis College

Speranța Munteanu | Practician în insolvență și restructurare

Ioana Necula este Președintele Consiliului Director și Fondatorul Genesis College. A absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice și deține un MBA la Université Libre de Bruxelles, Solvay Brussels School of Economics and Management, membru al Turnaround Management Association si unul dintre puținii membri din România acreditați ca European Certified Turnaround Professional.

Speranța Munteanu este practician în insolvență și fondator al Turnaround Management Association în România. Speranța a absolvit, pe lângă Universitatea Tehnică de Construcții, un MBA la University of Sheffield și Programul INSEAD pentru Directori Independenți. De asemenea, Speranța Munteanu este membru onorific în board-ul Genesis College.

Tematica întâlnirilor:

Restructurarea unei afaceri – de unde plecăm și unde trebuie să ajungem?

  1. Care sunt aspectele care au creat starea de criză de acum? Care au fost caracteristicile cele mai importante ale principalelor crize economice?
  2. Ce formă va avea redresarea economică? Există mai multe scenarii vizualizabile prin litere: V, U, L, W? Cum ne pregătim compania pentru ele?
  3. Ce avem de făcut când ne vom întoarce la lucru? Ce avem de făcut până atunci?

Detalii curs:

Durată:

70 min

Frecvență:

Modulară – 3 module

Necesar:

Laptop

Cost:

120 lei / sedință