Învață totul despre instrumentele muzicale și descoperă muzica modernă din perspectiva exercițiului într-o formație alcătuită din tineri pasionați. Acest club îți va face cunoștință cu cel mai important element dintr-o interpretare de neuitat: cu artistul din tine. Astfel, elevii începători care doresc să învețe să cânte la un instrument sau cei care au experiență anterioară de instrumentiști în cadrul unei formații sunt invitați să își transforme cunoștințele și talentul într-o muzică unică în cadrul Genesis Band, viitoarea trupă a liceului.

Prin fiecare întâlnire, tinerii își vor putea duce la următorul nivel abilitățile muzicale și vor putea ajunge la performanțe nebănuite, în timp ce își vor îmbunătăți atât aptitudinile de a cânta individual, cât și la nivel de grup.

De ce să participi?

Fiecare întâlnire se va concentra pe abilitățile de interpretare și exercițiu direct cu instrumentul ales, elevii vor aprofunda și înțelege îndeaproape noțiuni de teorie muzicală, informații despre cultura și istoria muzicii, își vor dezvolta abilitățile de evaluare și, în același timp, vor putea realiza interconexiuni între muzică și alte arte și arii curriculare mai extinse. Activitățile alese și temele abordate se vor axa pe performanța la nivel de grup, astfel că printre obiectivele centrale se numără dezvoltarea abilităților de cooperare în procesul de învățare, metodele de repetiție și protocolul, amestecul și mixul muzical, dirijarea, respectiv preluarea de inițiative potrivite și capacitatea de a urma și urmări. Toate aceste elemente fac parte dintr-o interpretare de ansamblu cu impact asupra publicului, oferind o adevărată experiență muzicală. Menționăm că este posibil ca exercițiul suplimentar, înafara întâlnirilor clubului, să fie necesare.

Ne propunem să împărtășim cu un public cât mai larg evoluția elevilor în cadrul formației Genesis Band, astfel că întâlnirile vor putea fi documentate în cadrul rețelelor sociale oficiale Genesis College, iar trupa formată va fi încurajată și susținută să participe în cadrul evenimentelor și concursurilor în domeniu.

Profesor

Marius Văduva a început să studieze vioara și pianul încă din copilărie, la Școala de Muzică și Arte plastice din Târgoviște. Pasiunea pentru muzică l-a condus mai târziu către Liceul de Muzică, iar mai apoi către Universitatea Națională de Muzică din București, unde a absolvit Facultatea de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie Muzicală în 2007 și Masterul la Pian Jazz-Muzică ușoară în 2009.

Activitatea sa muzicală s-a desfășurat pe două planuri: artistic și pedagogic. În domeniul artistic a avut numeroase concerte pe scenele din România și din alte țări, precum Italia, Germania, Suedia, Spania, Anglia, Moldova și Canada. Studioul de producție și scena i-au deschis colaborări de durata cu artiști precum Smiley, Horia Brenciu, Delia, Grigore Leșe, Trupa Parlament și alții. Este fondatorul proiectului muzical jazz-pop M-Yards, în cadrul căruia a compus și orchestrat piesele de pe albumul lansat în anul 2018.

În domeniul pedagogic are o experiență, de 12 ani în țară și doi ani în Canada, activând ca profesor de pian, vioara, teorie muzicală și orchestrație.

Durată curs: săptămânal, vineri
Preț: Gratuit
Număr minim/maxim de cursanți: 7-12
Clubul se adresează tuturor elevilor.