În cadrul activităților propuse pentru Luna lecturii, elevii clasei I A au creat săptămâna trecută o ”Poveste încâlcită”, apoi au realizat o carte virtuală, cu desene făcute chiar de ei. Cele trei personaje din povestea creată de copii – pisica, hamsterul și câinele – ajung să devină prieteni, după numeroase dispute.

În cadrul orelor de arte vizuale, elevii claselor pregătitoare, I și a II-a au continuat activitățile dedicate Lunii lecturii. Astfel, copiii au realizat compoziții plastice care vor ilustra câte o carte-album virtuală. 

Elevii claselor pregătitoare au pictat sau colorat un detaliu dintr-o pădure de poveste, în care petele de culoare le-au constituit mici papagali. Clasele I au continuat povestea literelor, urmând ca proiectul final să poarte numele „Cartea Literelor”, iar elevii claselor a II-a au creat ilustrații pentru „Cartea Anotimpurilor”.

Proiectul ”Citim celor mici” a continuat, iar elevii din clasa a III-a A le-au citit copiilor de la clasa pregătitoare B povestea lui ”Elmer”. Prin intermediul acestei povești, copiii au aflat că este bine să fii diferit și că fiecare este unic și special. Elevii au subliniat că nu trebuie să te schimbi pentru a fi pe placul celorlalți și că trebuie să ai încredere în tine. După lectură, elevii de la clasa pregătitoare au realizat un desen în care l-au reprezentat pe Elmer.