Cluburi Liceul Teoretic „Genesis College“

Genesis College, școală acreditată International Baccalaureate®, încurajează elevii să își descopere și dezvolte interesele și pasiunile și să le valorifice sub îndrumarea profesorilor și specialiștilor. Cluburile școlare dinamizează procesul de învățare prin interacțiune și contact cu domeniile în care elevii simt că pot excela. Activitățile derulate în cadrul cluburilor îi încurajează pe elevi să își dezvolte abilitățile și în același timp le oferă contextul necesar pentru a-și exersa aptitudinile sociale.

Oferta de cluburi Genesis College la nivel liceal este diversă și adaptată abilităților și competențelor fiecărui elev: școala de antreprenori, club de muzică, club de programare, club de baschet, club de robotică sau clubul de pregătire pentru examenele naționale sunt doar câteva dintre activitățile la care au acces elevii de la Liceul Teoretic „Genesis College“.

Cluburile școlare sunt coordonate de profesori și specialiști care ghidează elevii în călătoria de explorare a propriilor pasiuni și aptitudini. Elevii învață atât de la îndrumători, cât și unii de la alții, conștientizează importanța lucrului în echipă, iar prin aprofundarea domeniului de care sunt interesați, ating un nivel mai mare al încrederii în sine.