La orele de arte din această săptămână, liceenii au avut un atelier online cu lector univ. Iulian Toma, colaborator Genesis College, cu tema „Pictura în context arhitectural”. 

Activitatea a cuprins o parte teoretică și una practică, în care copiii au realizat câte o schiță, cu subiect la alegere. Elevii au fost impresionați de activitatea propusă, feedback-urile fiind unele extrem de pozitive. Iată câteva dintre părerile lor:

“Voiam să vă mulțumesc pentru ora de astăzi și să va împărtășesc rezultatul final al schiței mele. Arhitectura nu este punctul meu forte, deoarece prefer medii mai plastice, precum pictura, pe care o ador. Dar când a intervenit ideea de a corela arhitectura cu jocul cromatic, am fost atrasă”. (Sandra)

“Am lucrat un singur concept, vizualizat din mai multe unghiuri. Plănuiesc să continuu proiectul cu ajutorul procesului de iteration”. (Ruxi)

“Vă mulțumesc pentru activitatea susținută astăzi! A fost foarte interesantă și am învățat lucruri noi, plus că a fost încă o oportunitate de a îmi pune imaginația la lucru”. (Max)