Genesis College, singura școală complet digitalizată din România, a dat startul înscrierilor pentru anul școlar 2020-2021! În contextul actual, întâlnirile părinților cu Directorul de evaluare și admitere și Directorul școlii sau grădiniței vor avea loc online, direct din confortul propriei locuințe, fără a fi necesară deplasarea în mijloace de transport sau petrecerea timpului în spații aglomerate.

Astfel, reprezentanții campusului le vor răspunde părinților la întrebări și le vor oferi mai multe informații despre facilitățile campusului și oferta educațională actuală în cadrul unei videoconferințe, organizată cu ajutorul aplicației Google Meet, disponibilă pe Google Play și pe Apple App Store. Aplicația este foarte ușor de folosit și necesită doar un computer, un smartphone sau o tabletă, care să aibă cameră video sau webcam, microfon și conexiune la internet.

De ce să alegi Genesis College?

Genesis College este singura școală din România cu o digitalizare completă 1:1, adică toți elevii, începând de la clasa pregătitoare, până la cei de liceu, au Chromebook-uri, pe care își desfășoară activitatea. Astfel, lecțiile au devenit mai distractive și mai interactive, iar elevii au acces instant la toate informațiile prezentate la ore și la activitățile propuse, dar și la notele obținute în urma evaluărilor.

Campusul Genesis College este acreditat pentru toate ciclurile de învățământ, de la cel  preșcolar la cel gimnazial. În plus, a aderat în 2018 la organizația International Baccalaureate (IB), oferindu-le elevilor programe de excelență, urmând curriculumul românesc, combinat cu cerințele programelor PYP (Primary Years Programme), pentru grădiniță și ciclul primar, și MYP (Middle Years Programme), pentru gimnaziu și liceu.

Aceste programe sunt concepute pentru a sprijini și stimula dezvoltarea personală și intelectuală a elevilor și le conferă un cadru de învățare ce încurajează creativitatea, gândirea critică și capacitatea de reflecție, precum și crearea de conexiuni între procesul de învățare și lumea reală.

Cum se desfășoară procesul de admitere?

Pentru anul școlar 2020-2021, Genesis College înscrie copii cu vârste între 2 și 16 ani (grupa mică – clasa a X-a). Înscrierea va avea în vedere compatibilitatea valorilor morale ale familiei cu viziunea asupra educației a instituţiei școlare. Atât părinții și copilul, cât și reprezentanții școlii, vor evalua dacă Genesis College este varianta cea mai potrivită, existând cazuri în care consilierii noștri pot recomanda alte instituții de învățământ.

După primirea unui răspuns favorabil din partea școlii, sunt necesare completarea dosarului de înscriere, semnarea contractului educațional și achitarea taxei de înscriere. Procesul de înscriere va fi finalizat însă la o dată ulterioară, stabilită de comun acord, după o întâlnire cu elevul și familia.

Programează o întâlnire și oferă-i copilului tău șansa să învețe într-un climat emoțional securizant, în care este încurajat să se autodescopere, să își stabilească obiective înalte și să le urmeze cu pasiune!

*Înscrierile se fac pe tot parcursul anului școlar, în funcție de disponibilitatea locurilor.

Admitere Gradinița
Admitere Școala Primară
Admitere Școala Gimnazială
Admitere Liceu