Comunitatea Genesis își unește forțele pentru a sprijini o familie numeroasă din Prahova

Magia Crăciunului ne aduce de fiecare dată, în decembrie, mai aproape de cei mai puțin norocoși. Anul acesta, ne dorim să ajutăm o familie cu posibilități materiale reduse din județul Prahova, pentru ca aceștia să aibă parte de sărbători liniștite, dar și de speranța unui viitor mai bun.

Vă invităm să îi cunoașteți pe copiii familiei Gaur, pe care ne propunem să îi sprijinim: Diana-Luiza are 15 ani, este în clasa a VIII-a, Liviu-Viorel are 13 ani, este în clasa a VI-a, Tudor-Cristian are 12 ani, este în clasa a V-a, iar cel de-al patrulea copil are 7 ani și este în clasa I.

Toți cei patru copii, pe care mama îi crește singură, au rezultate bune la învățătură, în ciuda greutăților și a problemelor de sănătate, cât și un comportament exemplar în familie și în comunitate. Tocmai de aceea, ne dorim să sprijinim familia pe termen lung, nu numai financiar, prin strângerea banilor necesari achiziționării de alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte, cât și cu ore de meditații, consiliere în realizarea temelor de la școală și mentorat pentru cei patru copii ai familiei, activități realizate de liceenii noștri.

Familia Gaur locuiește în prezent într-o casă pusă la dispoziție lor de o asociație care ajută persoanele defavorizate din satele prahovene, însă cei cinci au nevoie de alimente, lemne de foc pentru iarnă, un aragaz nou, un dulap pentru haine, încălțăminte de iarnă și haine, pentru că singurul venit al familiei îl reprezintă alocațiile copiilor. De asemenea, unul dintre copii are nevoie de un telefon, pentru a se putea conecta la lecțiile de la școală.

Cum îi puteți ajuta? 

Pentru a putea strânge banii necesari sprijinirii familiei Gaur, liceenii Genesis College vor dona câte o fotografie, pe tema “Împreună de Crăciun”, în care pot reda un zâmbet, un fulg de nea, un om de zăpadă sau orice aspect reprezentativ pentru sărbătorile de iarnă. 

Dumneavoastră veți putea vizualiza fotografiile începând cu 15 decembrie. Vă invităm să admirați toate lucrările și să donați orice sumă, pentru a putea ajuta beneficiarii campaniei noastre caritabile. Persoanele care donează cele mai mari sume vor fi răsplătite cu câte o fotografie înscrisă în campanie.

Strângerea de fonduri din cadrul acțiunii caritabile, derulată de Genesis College, va avea loc în perioada 15-18 decembrie, iar între 19 și 21 decembrie vor fi dăruite cadourile familiei.

FUNDAȚIA GENESIS FOR LIFE – GENEZA PENTRU VIAȚĂ

Contul IBAN: RO08 INGB 0000 9999 0526 7964 | Banca : ING BANK | Adresa: Sos Străulesti nr 89A, București , Sector 1 | Nr Reg Asoc și Fundațiilor: 9/09.09.2013 | CUI 27664604 | Cod postal :013337

Sandra Popescu, clasa a X-a B

Alex Necula, clasa a X-a B

Ema Hozoc, clasa a X-a B

Tiberiu Onea, clasa a IX-a B

Teo Drăguș, clasa a VIII-a A

David Iștoc, clasa a X-a A

Sebastian Melicenco, clasa a V-a B