Admiterea

De ce să alegi
Grădinița Genesis Kipinä

Grădinița Genesis Kipinä este o grădiniță acreditată național și internațional și oferă copiilor un sistem educațional performant, modernizat și îmbogățit prin integrarea metodei de educație finlandeză, Kipinä.

Kipinä înseamnă inovație în educație și își propune să aducă bucurie, dragoste și plăcere în procesul învățării prin sistemul de predare finlandez îmbunătățit, care echilibrează jocul cu învățarea ghidată. 

Împreună, ne asigurăm că startul copiilor în călătoria vieții va avea toate avantajele și beneficiile necesare unui parcurs bogat în experiențe și rezultate.

Pentru a programa o vizită în campusul nostru, contactați telefonic secretariatul grădiniței la 0724 505 889, sau pe e-mail, la adresa gradinita@genesis.ro. Ulterior, veți completa un chestionar prin intermediul căruia vom reuși să înțelegem așteptările dumneavoastră legate de educația copilului.

Directorul grădiniței vă va prezenta oferta educațională și spațiile grădiniței, cu toate facilitățile existente și va răspunde tuturor întrebărilor pe care le aveți în legătură cu parcursul educațional al copilului în anii de grădiniță.

Pe durata procesului de admitere, urmărim să ne asigurăm că Grădinița Genesis Kipinä este grădinița potrivită pentru copilul dumneavoastră, astfel încât procesul pe care îl începe să fie unul plăcut și cu rezultate educaționale foarte bune.  

Pentru noi, este important ca atât copiii, cât și părinții care se alătură comunității Genesis să se integreze și să îmbrățișeze viziunea educațională a instituției noastre. De aceea, această etapă este dedicată evaluării compatibilității principiilor educaționale și a așteptărilor celor două părți implicate.

Prezența copilului în grădiniță este o etapă esențială în procesul de admitere. Timpul pe care cel mic îl va petrece alături de ceilalți copii, modul în care se integrează și participă la activitățile unei grupe, precum și interacțiunea sa cu educatorii ne vor ajuta să definim cel mai bun parcurs educațional pentru el, în cadrul grădiniței. Ulterior vizitei, grădinița va comunica decizia finală în privința admiterii și următorii pași de parcurs pentru finalizarea procesului de înscriere. În unele cazuri, consilierii noștri pot recomanda părinților înscrierea copilului la o altă unitate de învățământ.

Confirmarea și finalizarea înscrierii sunt reprezentate de completarea formularului de înscriere, semnarea contractului educațional și achitarea taxelor de înscriere și resurse educaționale.

Convingeți-vă că luați cea mai bună decizie pentru viitorul copilului dumneavoastră și haideți să ne cunoaștem!

Alte informații

Învățarea prin joc și joacă,
explorare și descoperire

Învățarea prin joc și joacă, explorare și descoperire 

Grădinița Genesis Kipinä este locul în care copiii pornesc într-o călătorie de descoperire, creștere și dezvoltare. Primii ani ai unui copil sunt cei mai importanți pentru dezvoltarea sa atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere intelectual și emoțional. Experiența pe care am acumulat-o în cei 23 de ani de existență ne-a demonstrat că cea mai bună abordare a activităților la care participă copiii este aceea prin joc și joacă – esențială pentru ca rezultatele învățării să fie dintre cele mai bune. 

Grădinița Genesis Kipinä oferă facilități moderne și unice, un mediu stimulativ și o echipă de educatori dedicați. Cu alte cuvinte, o experiență excepțională de învățare timpurie. 

Implementarea modelului de educație finlandeză și aderarea la rețeaua internațională de grădinițe Kipinä Kids, ca unic reprezentant al acesteia în București, ne ajută să continuăm pe același drum, oferind copiilor contextul necesar – cu accent pe învățarea prin joc, multisenzorială, ghidată cu atenție și grijă de educatorii noștri. 

Educatori calificați și certificați național și internațional

Echipa de cadre didactice este una atent aleasă și bine pregătită. Educatorii noștri sunt calificați în pedagogia învățământului preșcolar, dar și certificați de Universitatea parteneră HAMK Häme University of Applied Sciences, din Finlanda.

Gradual Release of Responsibility

Respectând modelul GRR (Gradual Release of Responsibility ), educatorii Kipinä interacționează și ghidează copiii, pentru a le oferi o mulțime de oportunități de a exersa comportamentele de autonomie personală și socială.

*Grădinița Genesis școlarizează copiii începând cu vârsta de 2 ani.