Genesis Cariere2021-04-09T13:03:42+03:00

Vino în echipa Genesis College!

De 20 de ani, la Genesis College, le oferim elevilor noştri cea mai bună educație și condițiile optime pentru a-și atinge potențialul. Alătură-te echipei Genesis College și, împreună, îi vom ajuta pe elevii noștri, tinerii de mâine, să învețe cu pasiune, să îndrăznească să afle mai mult, să pună întrebări, să caute soluții și să găsească răspunsuri.

În prezent, colectivul Genesis College numără peste 90 de educatori, profesori şi colaboratori și suntem într-un proces de recrutare continuu.
Dacă îți dorești să ni te alături, trimite-ne CV-ul tău pe adresa recrutare@genesis.ro și te vom contacta, în cel mai scurt timp.

Școală autorizată International Baccalaureate

În prezent, Genesis College, singura școală complet digitalizată din România, pune la dispoziția elevilor toate nivelurile de învățământ în același campus: preșcolar, primar, gimnazial și liceal. Anul acesta, Școala Genesis a devenit oficial școală autorizată a programului internațional IB (International Baccalaureate) la nivel primar (PYP – Primary Years Programme) și gimnazial (MYP – Middle Years Programme), un program flexibil, ce pune accent pe învăţarea centrată pe elev, concentrându-se pe nevoile sociale, emoţionale și academice ale copiilor.

Politica GDPR

Prin trimiterea CV-ului către adresele noastre de înregistrare vă manifestați ACORDUL EXPLICIT pentru procesarea datelor dumneavoastră doar în scopurile impuse prin legislația muncii. În conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, Genesis College prelucrează date cu caracter personal ale candidaților doar în scopuri reglementate prin Codul Muncii sau alte activități pentru care există un temei legal.

Go to Top