Vlad Oprea | Profesor de educație fizică și sport

Cu o atitudine mereu pozitivă, dăruire și empatie, Vlad este unul dintre cei mai activi profesori din cadrul campusului și nu doar prin prisma activităților de sport pe care le coordonează, ci și datorită faptului că se implică frecvent în proiecte ce țin de mișcare și socializare în aer liber.

A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport și deține un master în Educație Fizică și Activități Motrice de Timp Liber, în cadrul aceleiași facultăți.

”Încerc să mă adaptez particularităților și abilităților fiecărui copil, îmbinând metode verbale, intuitive și practice, specifice educației fizice”, ne-a povestit Vlad.

Acesta este un adevărat cinefil, e întotdeauna la curent cu cele mai noi filme și seriale. Totodată, e și un mare amator de călătorii și drumeții.

Tematica întâlnirilor:

M-am gândit ca în următoarea perioadă să susțin această activitate având ca scop menținerea unui tonus și greutăți optime, dezvoltarea musculaturii și de ce nu îmbunătățirea stării mentale.

În cadrul acestor activități voi aborda principalele grupe musculare (musculatura picioarelor, abdomenului, spatelui, brațelor).Vor fi exerciții sub formă de circuit bazate la început pe exerciții care implică întreaga musculatură ( fullbody).

Detalii curs:

Durată:

1 h

Frecvență:

2 ori/săptămână

Necesar:

Echipament sportiv

Covoraș sau saltea fitness

2 sticle de 1 L sau 2 greutăți de 1kg

Cost:

50 lei / sedință