Elevii Genesis au sărbătorit luni, 11 mai, Ziua Internațională a Tatălui. Cu această ocazie, copiii și-au sărbătorit tații, bunicii sau figurile masculine pe care le prețuiesc din familiile lor, în diferite moduri.

Astfel, copiii clasei a III-a B au realizat un colaj de hârtie, în formă de cămașă, iar sub cravată au ascuns câteva gânduri și urări pentru tatăl lor, colegii lor de la clasa pregătitoare A au scris poezii emoționante iar cei de la clasa pregătitoare B i-au pregătit o gustare specială. Elevii clasei a II-a A au creat felicitări digitale, iar cei de la clasele I B și a III-a A le-au scris taților, în limba engleză, urări și mesaje de apreciere. 

Elevii claselor pregătitoare, I, a II-a și a III-a au sărbătorit vineri, 15 mai, Ziua Internațională a Familiei, realizând un Tablou de Familie.

Aceștia au realizat, în cadrul orelor de arte plastice și de limba română, compoziții plastice ce au avut ca temă centrală familia și activitățile preferate pe care le realizează împreună.

Elevii clasei a IV-a B au participat la ora de matematică de vineri, 15 mai, alături de un membru al familiei lor. Aceștia au rezolvat împreună probleme legate de unitățile de măsură și au încercat să răspundă, contra cronometru, unor întrebări. Copiii au descoperit, astfel, cât de important este să ai pe cineva din familie ca sprijin și partener. 

Le mulțumim părinților pentru implicare!