Duminică, 15 decembrie, copiii de la Grădinița Genesis și mai mici elevi ai Școlii Genesis au fost într-o călătorie în jurul lumii, la Festivalul de Crăciun! Împreună cu părinții, cei mici au avut ocazia să afle despre tradiții specifice Crăciunului în diferite colțuri ale planetei.

Copiii i-au încântat pe cei dragi cu câteva momente artistice deosebite: spectacole de magie, dansuri, alături de instructorii de la Academia de Dans “Mihai Petre”, cântece pentru Moș Crăciun, învățate de la cantautorul Virgil Popescu și momente de încântare pe note muzicale, cu elevii Corului Genesis.

Elevii au realizat și decorațiuni și obiecte surpriză, pentru a le duce și bunicilor, prietenilor sau fraților câte ceva din cultura și tradițiile altor țări. Bineînțeles, cu toții au primit și vizita lui Moș Crăciun, care a venit încărcat cu daruri, ca în fiecare an!

Marți, pe 17 decembrie, elevii din clasele a IV-a, a V-a și a VI-a au participat la Carnavalul de Crăciun, unde au avut parte de multe surprize, jocuri și activități deosebite: Secret Santa, distracție alături de MC, DJ, animatori de la Party Starters, street dance, spectacol de improvizație, confetti, baloane și lumini de sărbătoare.

În aceeași zi, colegii lor mai mari, din clasele a VII-a, a VIII-a și a IX-a s-au distrat pe cinste la Karaoke Party și au sărbătorit împreună venirea Crăciunului, ca o adevărată comunitate!