Fondată în urmă cu 22 ani, Genesis College a fost prima școală privată acreditată din București.

Am obținut acreditarea Ministerului Educației pentru toate ciclurile de învățământ – preșcolar, primar și gimnazial, și desfășurăm procesul educațional după curriculumul național, îmbogățit de un program extins de Enrichment. Cu ajutorul acestuia, copiii își dezvoltă abilitățile prin experiențe de învățare care să îi inspire și să îi motiveze să afle mai mult, să gândească critic, să ia decizii, să argumenteze, să coopereze.

Curriculum-ul Genesis College are totodată o importantă componentă internațională și integrează alături de programele școlare elaborate de Ministerul Educației programe prestigioase de studiu din străinătate. Am obținut din partea organizației Internațional Baccalaureate acreditarea pentru programul Primary Years Programme, pentru ciclul preșcolar și primar, cât și pentru programul Middle Years Programme, pentru ciclul gimnazial.

Campusul Genesis College este acreditat prin ordinul Ministrului Educației pentru toate nivelurile de învățământ – preșcolar, primar, gimnazial. Genesis College respectă toate standardele de calitate impuse de Ministerul Educației Naționale și folosește în activitatea de predare programele și manualele școlare din curriculumul național. Procesul educațional de la Genesis este, astfel, aliniat la cerințele liceelor și universităților de prestigiu din întreaga țară, în care elevii noștri se integrează cu succes.

O componentă esențială a curriculumului Genesis College este programul propriu de Enrichment, prin care copiii își dezvoltă calitățile socio-emoționale, abilitățile STEM, artistice, sportive și cultura generală.