Misiune

Misiune
Educație internațională, deschidere către viitor

Misiunea noastră este de a construi și susține o comunitate educațională internațională în care elevii să își desăvârșească calitățile și să își dezvolte aptitudinile. Ne pregătim în permanență pentru viitor și căutăm să anticipăm răspunsurile la întrebările prezentului. Cultivăm strategii pentru dezvoltarea unei comunități educate și inspiraționale în jurul elevilor, pe care îi pregătim după principiile programului International Baccalaureate pentru a fi curioși, empatici, reflexivi și principiali. Susținem învățarea temeinică și le oferim elevilor soluțiile pentru a-și construi vieți de succes și pentru a putea sprijini comunitatea din care fac parte.

Viziune
Educația transformă vieți

La Genesis College învățăm să căutăm răspunsuri la întrebarea ”Cine suntem” și să abordăm educația în funcție de nevoile fiecărui elev și fiecărei familii. Genesis College înseamnă responsabilitate, respect și dragoste pentru învățătură. Viziunea noastră este orientată către o experiență educațională a viitorului, către învățare pe tot parcursul vieții, către cunoașterea de sine și colaborare. Credem că educația are puterea de a transforma vieți. Aspirăm să contribuim la modelarea unui viitor mai bun prin experiențe educaționale unice.

Stimulăm performanța și îi încurajăm pe elevi să își stabilească obiective înalte, pe care să le atingă pas cu pas.

Investim în formarea continuă a profesorilor pentru a asigura un proces educațional la standarde internaționale.

Încurajăm curiozitatea naturală a copiilor și transformăm însușirea de noi cunoștințe într-un proces bazat pe descoperire.

Cultivăm interesul elevilor față de lumea înconjurătoare și punem bazele pasiunii pentru învățare.

Susținem implicarea activă a copiilor la cursuri, încurajăm exprimarea liberă și îi învățăm să primească și să ofere sugestii.

Îi pregătim pe elevi pentru a deveni cetățeni ai lumii prin înțelegerea și valorizarea diversității culturale și dezvoltarea competențelor sociale și de comunicare.

Privim greșelile ca pe niște oportunități de învățare și le arătăm elevilor noștri valoarea perseverenței, contribuind astfel la crearea unei mentalități de creștere și evoluție continuă.

Dezvoltăm aptitudinile și creativitatea copiilor prin strategia educațională proprie, care integrează atât curriculumul național, cât și internațional în procesul de învățare.

Direcții
cheie

Oferim un program STEM extins, care să le permită absolvenților noștri să se adapteze la societatea cunoașterii.

Îi ajutăm pe copii să își dezvolte sentimentul responsabilității și compasiunea și să conștientizeze valoarea binelui comun.

Îi încurajăm pe elevi să își dezvolte gândirea critică și abilitatea de a rezolva probleme complexe.

Susținem formarea unei culturi generale solide și punem accent pe cunoașterea istoriei.

Suntem preocupați de dezvoltarea fizică, psihică și emoțională a elevilor noștri și ne asigurăm că fiecare se simte valorizat.

Urmărim dezvoltarea abilităților copiilor și susținem talentul fiecăruia prin cursurile opționale și cluburile coordonate de specialiști în domeniul ales.

Promovăm educația incluzivă și ajutăm copiii cu cerințe educaționale speciale să se integreze și să abordeze cu succes procesul de învățare.

Abordăm procesul educațional din perspectiva stilurilor de învățare, pentru a optimiza însușirea informațiilor și dezvoltarea abilităților prin aplicare practică.