Fondatori

Când educația urmează sensul vieții

Mi-am asumat provocarea de a construi o școală care să răspundă aspirațiilor și valorilor multor părinți dornici să își îndrume copiii pe drumul evoluției interioare și al dezvoltării abilităților intelectuale și fizice, pentru reușitele lor continue, de specialiști în domeniile alese și de oameni integri și valoroși.

Filosofia noastră educațională urmărește dezvoltarea aptitudinilor pentru cunoașterea și înțelegerea profundă a vieții, accentuează interesul pentru comunicare, respectul față de cultură și valorile universale, dezvoltând legăturile dintre gândirea critică și inteligența emoțională.

Am creat o structură educațională solidă, cu o echipă interdisciplinară dispusă să descopere nivelul următor de schimbare a mijloacelor de manifestare socială, multiculturală și tehnologică. Am adus și vom continua să aducem alături de noi experți în educație care să ne faciliteze accesul la metode moderne și eficiente de predare, validate la nivel internațional, și să ne sprijine în aprecierea, înțelegerea și respectarea unicității fiecăruia dintre cei care vor reprezenta lumea în evoluție.

Fiind pasionată de domeniul antreprenoriatului și financiar, am devenit membră a unor prestigioase asociații internaționale de profil, de exemplu: Turnaround Management Association (unde am fost și membră a Board-ului din România),  European Association of Certified Turnaround Professionals, European Management Association și British Management Association. 

Pentru a contribui la îmbunătățirea predării educației antreprenoriale și financiare în rândul tinerilor, am obținut licențierea ca profesor ce poate folosi metodele Blue Ocean Strategy și „Case Teaching Licensing˝ predate în cele mai prestigioase universități de business din lume.

Voi căuta să întorc darul pe care mi-l oferă educația, prin a urmări să descopăr noi înțelesuri și soluții pentru a face din Genesis College un campus solid, modern și una dintre cele mai apreciate destinații de învățare.

Ioana Necula
Fondator Genesis College
Președinte Consiliul Director

Privilegiul de a învăța
în fiecare zi

Cu fiecare zi pe care o încep la Genesis College, simt bucuria și onoarea pe care le aduce responsabilitatea de a primi și a oferi experiențe de învățare.

Am răspuns cu entuziasm începuturilor Genesis College și propunerii de a mă alătura uneia dintre cele mai îndrăznețe idei de dezvoltare educațională – campusul școlar care să onoreze profilul unic al fiecărui elev și să țină seama de nevoile de învățare, de noile cerințe de facilitare a informațiilor și de o scară de valori înalte, în spiritul căutării cunoașterii, a disciplinei interioare și a orientării către înțelegerea superioară a vieții.

Genesis College este astăzi o comunitate de învățare cu înalte perspective de dezvoltare în spiritul International Baccalaureate, animată de responsabilitatea de a învăța și de a împărtăși experiențe culturale.

Am construit pas cu pas o comunitate deschisă către valorile internaționale, recunoscută de cele mai importante organizații educaționale și am deschis perspective pentru sute de copii și profesori ce vor duce mai departe amprenta creativității Genesis College. 

Pentru mine, a avea oportunitatea de a participa la definirea uneia dintre cele mai reprezentative strategii educaționale, de a construi programe inovatoare alături de o echipă de profesori entuziaști și deschiși către viitor înseamnă să primesc privilegiul de a contribui la dezvoltarea unei lumi în care elevii noștri se vor evidenția ca oameni cu principii înalte, cercetători, specialiști sau gânditori ce vor avea puterea de a face lumea mai bună.  

Îi inspirăm pe elevii noștri  să descopere, îi ajutăm să se dezvolte, învățăm alături de ei, într-o comunitate internațională în care onorăm respectul și integritatea, cunoașterea și evoluția.

Mihaela Drăguș
Cofondator Genesis College
Director General