Acreditări

Genesis College, prima școală privată acreditată din București

Fondată în urmă cu 23 ani, Genesis College deține acreditarea Ministerului Educației pentru toate ciclurile de învățământ – preșcolar, primar și gimnazial și este autorizată pentru nivelul liceal.

În 2018, Genesis College a aderat la organizația International Baccalaureate (IB), pentru a le oferi elevilor programe educaționale de excelență. Astfel, curriculumul românesc este combinat cu cerințele programelor PYP (Primary Years Programme) – pentru ciclul primar, MYP (Middle Years Programme) – pentru gimnaziu și liceu și DP (Diploma Programme) – pentru liceu. 

În 2021, Grădinița Genesis s-a alăturat rețelei internaționale Kipinä, devenind singura grădiniță din București care a adoptat și aplică un model de educație timpurie inspirat din sistemul finlandez de educație.

În cadrul Genesis College, există o ofertă de variată de cluburi la care elevii se pot înscrie (sport, arte, limbi străine, educație financiară ș.a.), la toate nivelurile de studiu, oferindu-le șansa de a-și valorifica potențialul dincolo de orele de curs.

La Genesis College, curriculumul românesc este îmbinat cu stilul internațional

Elevii urmează programa românească, iar disciplinele sunt predate prin îmbinare cu stilul internațional. Iată câteva dintre beneficiile de care au parte elevii din comunitatea Genesis: