CURSURI PĂRINȚI2020-04-27T20:34:52+03:00

Cursuri after work pentru părinți

După lecțiile organizate pentru copiii cadrelor medicale, profesorii Genesis College își extind gama de experiențe online: aceștia vor oferi cursuri after work, atât pentru părinții din comunitatea Genesis, cât și pentru alți adulți dornici să învețe ceva nou, în această perioadă, în care își petrec mult timp acasă.

Astfel, adulții se pot înscrie la cursuri de graphic design, istoria artei, comunicare, muzică, economie sau engleză pentru afaceri. Mai mult, profesorii Genesis pun la dispoziție și un curs de sport, pentru tonifierea musculaturii și menținerea unei greutăți optime.

Puteți consulta mai jos catalogul complet al cursurilor.

Acesta va fi actualizat periodic, cu noi workshop-uri, în funcție de feedback-ul primit de la participanți și nu numai.

doresc să mă înscriu

Cursuri Genesis Afterwork:

Cursurile, de tip workshop, se vor desfășura seara, după programul de lucru, și vizează atât îmbogățirea culturii generale, cât și achiziția de noi cunoștințe, utile la locul de muncă, sau petrecerea unor momente relaxante, în compania unor persoane cu pasiuni și interese comune.

Workshop-urile vor avea un număr restrâns de participanți și vor pune accent pe componenta practică: cursanții vor lucra împreună și își vor exersa anumite abilități, sub atenta îndrumare a unui profesor Genesis, pentru a obține, la final, rezultate concrete în domeniul ales.

Cursurile se vor desfășura online, cu ajutorul aplicațiilor din suita G Suite, precum Google Meet, Google Slides sau Google Forms, direct din confortul propriei locuințe, fără a fi necesară deplasarea în mijloace de transport sau petrecerea timpului în spații aglomerate. Acestea vor avea o frecvență săptămânală, bi-săptămânală sau modulară, în funcție de tematică, iar participarea se va face în urma achitării unei taxe.

Workshop-urile pentru adulți s-au născut din dorința de a le oferi părinților din comunitatea Genesis posibilitatea de învăța ceva nou, dar și de a se relaxa, în această perioadă plină de provocări și incertitudini. Dacă stăm acasă, nu înseamnă că trebuie să ne plictisim, ci putem să folosim inteligent acest timp liber, investind în dezvoltarea noastră personală și profesională”, a spus Ioana Necula, fondatoarea Genesis College.

Fondurile rezultate în urma cursurilor vor fi folosite pentru a finanța proiectele de responsabilitate socială derulate de Fundația Genesis for life, care vor contribui la o mai bună îngrijire a sute de nou-născuți internați în Spitalul Marie Curie, dar și la realizarea unor evenimente, conferințe și activități culturale de excepție.

Îi invităm pe toți cei care doresc să se înscrie la cursurile organizate de profesorii Genesis College să completeze formularul alăturat sau să ne contacteze la adresa centrul.cultural@genesis.ro precizând datele de contact și workshop-ul pentru care vor să opteze.

Go to Top