Corina Matei | Profesor logică și argumentare

Corina Matei este conferențiar universitar doctor la Universitatea „Titu Maiorescu”, unde predă cursurile „Gândire critică”, „Metode de cercetare în științele sociale”, „Comunicare internă”, „Etică și integritate academică”. În 1995, a absolvit Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti, unde a obţinut şi titlurile de Master în Filosofie Morală şi Politică (1996) şi Doctor în Filosofie cum laude (2004).

Domeniile de interes ale Corinei Matei includ Ştiinţele educaţiei, Antropologia culturală, Etica, Ştiinţele comunicării. A publicat cinci cărți și peste
cincizeci de studii, eseuri, articole în volume colective și în reviste de specialitate. Este membru în colectivul de peer review al revistei Essachess -Journal for Communication Studies, a Universității Paul Valéry, Montpellier 3, Franța.

Tematica întâlnirilor:

  1. Inteligența emoțională și asertivitatea
  2. Recomandări practice pentru formarea unui comportament asertiv
  3. Judecata morală la copil; de la Piaget la morala creștină

Cursul este potrivit participanților de toate vârstele, indiferent de pregătire profesională sau stil de viață. Cursanții vor învăța cum să își susțină punctul de vedere într-un mod eficient, cum să își identifice, evalueze și să își controleze emoțiile, pentru a se bucura de succes.

Detalii curs:

Durată:

1 h

Frecvență:

Săptămânală

Necesar:

Laptop personal

Cost:

100 lei / sedință