Debate-ul facilitează dezvoltarea abilităților de persuasiune, de argumentare, de retorică și de public speaking. Mai mult decât atât, participarea la activitățile din cadrul clubului ajută la reducerea fricii de a vorbi în public.
Cursul va fi susținut în limba engleză.

De ce să participi?

Clubul urmează sistemul de debate “World Schools Format”. Pas cu pas, vom înțelege noțiunile esențiale de debate, vom căuta informațiile necesare pentru construcția argumentelor, vom deprinde abilități de vorbire în public și managementul emoțiilor, ne vom dezvolta comunicarea verbală și paraverbală, dar și tehnicile de susținere a argumentelor.

Vom participa la competiții interne și externe (TM Open Mega Dezbatere București, Funky Debates, Forumul Național de Dezbateri Academice, NextGen, Pache Debate, Cluj Open, Saint George City of Debate, ARGO – International WS Debating Tournament), pentru care ne vom pregăti prin simulări de public speaking și meciuri demonstrative.

Profesor

Cristian Marcvart are o experiență vastă în training și consultanță, iar din 2019 face parte din echipa partenerilor noștri de la Yourway Consulting.

Durată curs: 2h/săptămânal, 32 de săptămâni
Orar: Vineri, 14.35-16.15
Preț: 200 lei/4 întâlniri
Număr minim/maxim de cursanți: 7-14 elevi
Clubul se adresează tuturor elevilor.