În anul școlar 2021-2022, ne propunem să transformăm talentul echipei de baschet a liceului în realizări de impact. Credem că performanța sportivă reprezintă un rezultat firesc al implicării și pregătirilor constante, iar scopul clubului este de a descoperi tinere talente și de a forma jucători care să facă parte din echipe de top în Europa.

De ce să participi?

Printre avantajele practicării baschetului se numără dezvoltarea fizică armonioasă, menținerea unei stări optime de sănătate și a unui stil de viață sănătos. Integrarea în societate, dezvoltarea aptitudinilor de leadership sunt aptitudini pe care practicanții acestui sport de echipă și le însușesc și le dezvoltă într-un mod relaxant și plăcut.

Clubul propune diverse programe de antrenament, de la inițiere (învățare), recreere și dezvoltare fizică, până la individualizare și performanță. Jucătorii începători vor fi inițiați în jocul de baschet și vor învăța toate elementele tehnice, conform categoriei de vârstă nivelului actual de pregătire, iar cei avansați vor consolida și perfecționa elementele de tehnică și tactică. Toți jucătorii clubului vor fi pregătiți și antrenați pentru a-și construi o carieră în baschet și pentru a-și valorifica talentul și pasiunea. În acest sens, ne propunem să susținem participarea la o gamă largă de concursuri și conferințe în domeniu, cadre în care elevii clubului se pot remarca și valorifica abilitățile dobândite și dezvoltate. Pe parcursul întâlnirilor vom construi echipa de baschet a liceului și ne propunem să participăm la competiții între alte licee.

Profesor

În cadrul întâlnirilor vei beneficia de susținerea și îndrumarea profesorului Paul Meraoru, antrenor cu rezultate la nivel național, înzestrat cu răbdare și experiență în antrenarea copiilor de toate vârstele. Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, cu studii masterale specializate în Educație Fizică Școlară și Management Sportiv cu dublă specializare în baschet și fotbal în cadrul aceleași facultăți, Paul este un fost sportiv de performanță în baschet, cu o atitudine pozitivă, empatie și cu reușite multiple la nivel național, de la juniorat până la profesioniști.

Durată curs: săptămânal, luni și vineri
Preț: 300 lei lunar
Număr minim/maxim de cursanți: 7-12
Clubul se adresează tuturor elevilor

  • Club de baschet