În anul școlar 2020-2021, ne propunem să formăm echipa de baschet a școlii, Elite Genesis Basketball. Scopul clubului este de a descoperi tinere talente și de a forma jucători care să facă parte din echipe de top în Europa.

De ce să participi?

Printre avantajele practicării baschetului se numără dezvoltarea fizică armonioasă, menținerea unui stil de viață sănătos, dar și integrarea în societate, dezvoltarea aptitudinilor de leadership, a coordonării, luarea de decizii și a spiritului competițional.

Clubul propune diverse programe de antrenament, de la inițiere sau recreere și dezvoltare fizică până la individualizare și performanță. Jucătorii începători vor fi inițiați în jocul de baschet și vor învăța toate elementele tehnice conform categoriei de vârstă și nivelului actual, iar cei avansați se vor perfecționa și își vor consolida toate elementele de tehnică și tactică. Toți jucătorii clubului vor fi pregătiți pentru a face pasul către performanță.
.
Profesor

În cadrul întâlnirilor bi-săptămânale, vei beneficia de susținerea și îndrumarea unor antrenori cu experiență la nivel internațional și licențiați în diferite țări din cadrul clubului sportiv Elite Basketball.

Durată curs: 4h/săptămânal, 32 de săptămâni
Orar: Luni și Joi, 16.20-18.00
Preț: 200 lei/4 întâlniri
Număr minim/maxim de cursanți: 7-12
Clubul se adresează tuturor elevilor