Ai fost născut pentru afaceri? Te-a interesat mediul de business încă din copilărie? O înclinație naturală către antreprenoriat este un bun indicator potențial al succesului viitor.

De ce să participi?

Gândirea antreprenorială se manifestă la diferite niveluri și este un mod prin care privim viața și acționăm. Totodată, reprezintă principalul atu prin care tinerii pot răspunde provocărilor viitorului.

Vei învăța cum vin ideile de afaceri și cum pot fi evaluate, vei identifica oportunități de afaceri și cum se potrivesc ele cu abilitățile antreprenoriale, vei învăța să scrii, să pregătești și să prezinți un business plan.

Profesor

Clubul va fi susținut de Ioana Necula, fondatorul Genesis College. Ioana Necula a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice și deține un MBA la Université Libre de Bruxelles, Solvay Brussels School of Economics and Management. Totodată, face parte din Turnaround Management Association și este unul dintre puținii membri din România acreditați ca European Certified Turnaround Professional.

Durată curs: 2h/săptămânal, 32 de săptămâni
Orar: Miercuri, 14.35-16.15
Preț: 200 lei/4 întâlniri
Număr minim/maxim de cursanți: 7-12
Clubul se adresează tuturor elevilor.