Despre Genesis for Life

Programul Genesis pentru viață, dezvoltat de Fundația Genesis for life, este modul în care am ales să contribuim la o lume mai bună. Deoarece educația se face prin exemplul personal, le arătăm elevilor noștri ce înseamnă generozitatea și implicarea, prin proiectele noastre de responsabilitate socială.

Cea mai importantă lecție

Cea mai importantă lecție pe care un copil o poate învăța de la noi este să ofere la rândul său, în diferite moduri, toate lucrurile bune pe care le-a experimentat în timpul vieții sale. Oferind un exemplu personal, le arătăm copiilor noștri angajamentul și generozitatea, precum și puterea imensă pe care o au oamenii, de fiecare dată când se unesc în numele unei cauze nobile.

Implicarea în cauze nobile

Dorința noastră este să oferim membrilor comunității din care facem parte inspirația și curajul de a aduce speranță și schimbare acolo unde sunt și cu instrumentele pe care le au, prin modelul de coeziune și angajare pe care îl practicăm. Una dintre cauzele nobile în care ne-am implicat de-a lungul anilor a fost aceea de a ajuta copiii nou-născuți cu insuficiență renală, internați în secția de Terapie Intensivă Neonatologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Marie Curie”, condusă de doctorul Cătălin Cîrstoveanu.