APLICĂ ACUM LA UNA DINTRE BURSELE GENESIS

Liceul Teoretic Genesis College, prima școală complet digitalizată din România, a dat startul unei noi etape de aplicații, în cadrul programului de burse! Astfel, elevii din clasele a VIII-a – a X-a de la orice unitate de învățământ de stat sau privat pot aplica pentru una dintre cele cinci burse de excelență disponibile.

Genesis College este un liceu internațional cu o ofertă educaţională atractivă, adaptată cerinţelor şi pieţei muncii. Elevii Genesis pot alege dintre următoarele specializări: Profil Real – Computer sciences (Matematică-informatică, intensiv informatică) și Profil Umanist – Social studies (Bilingv engleză).

Începând din toamna acestui an, Liceul Teoretic Genesis College are un nou sediu, în zona de nord a Capitalei, la mai puțin de 5 minute de Parcul Herăstrău și în imediata vecinătate a World Class Le Club. Campusul este format dintr-un ansamblu de patru vile construite la standarde occidentale, cu săli de clasă moderne și spațioase, bibliotecă, laboratoare, spații de servire a mesei și de relaxare. De asemenea, curtea de peste 1000 de metri pătrați include un teren de sport și o grădină modernă, adecvată activităților de socializare și relaxare.

De ce să alegi Genesis College?

În primii doi ani de liceu, elevii vor urma cursurile curriculumului național, conform profilului ales, cu elemente din curriculumul International Baccalaureate – Middle Years Programme (IB – MYP). La sfârșitul clasei a X-a, elevii vor putea opta pentru continuarea studiilor în varianta curriculumului românesc, cu susținerea examenului național de bacalaureat, sau în varianta internațională, după programul Diploma Programme (DP), urmat de susținerea Bacalaureatului Internațional.

Prin programul nostru de consiliere a carierei, îi ajutăm pe liceeni să își descopere și dezvolte aptitudinile și să învețe să și le pună în valoare. Astfel, am inițiat și încheiat parteneriate cu IntegralEdu și Yourway Counseling, organizații de consultanță în domeniul evaluărilor vocaționale și studiilor universitare în Europa și America. De asemenea, liceenii vor beneficia și de cursuri de game development, prin intermediul partenerilor de la GameDev Academy.

Totodată, liceenii noștri au ocazia să participe periodic la Conferințele Genesis College, prin care ne propunem să îi provocăm pe elevi să analizeze și să propună soluții pentru problemele contemporane, alături de specialiști din domeniile abordate. Puteți vizualiza aici toate înregistrările conferințelor Genesis College.

Nu în ultimul rând, liceenii Genesis beneficiază constant de prezența și îndrumarea partenerilor noștri educaționali – personalități culturale și din mediul de afaceri, specialiști în IT, computer sciences, inteligență artificială, coaching, comunicare, debate, social skills, dezvoltare personală, care să îi inspire și să îi motiveze, în traseul lor educațional. Puteți urmări aici mesajele unora dintre partenerii noștri pentru liceenii și viitorii liceeni Genesis College.

Astfel, Liceul Teoretic Genesis College oferă elevilor șansa de a învăța într-o școală la cele mai înalte standarde internaționale, o școală a viitorului.

Puteți consulta aici Regulamentul programului de burse Genesis College.