Programul “Luna lecturii” a continuat săptămâna trecută, cu activități deosebite. Elevii clasei a III-a B le-au citit povești colegilor de la grădiniță, din grupele mijlocii și mari, iar părinții s-au alăturat copiilor și au citit povești îndrăgite de cei mici. Nu au lipsit nici poveștile cu tâlc și pline de amuzament, din momentul “Story Time”, de marți și joi.

În cadrul activităților dedicate artelor plastice, copiii au continuat compozițiile proiectului din cadrul Lunii lecturii. Lucrările vor fi reunite, la sfârșitul lunii, într-o carte-album virtuală.

Portretele, insectele și motanii au fost elementele centrale ale compozițiilor copiilor, iar culoarea, spiritul ludic și creativitatea le-au fost prieteni de ajutor în realizarea fiecărei ilustrații din această săptămână.

Copiii grupelor mari au căutat informații despre animalele protejate din țara noastră și au dezbătut idei despre cum putem ajuta aceste animale. Efectul de seră a fost unul dintre subiectele preferate ale copiilor, acesta reprezentând unul dintre factorii cei mai dăunători care acționează asupra animalelor și a habitatelor acestora. În cadrul proiectului “Cartea mea”, copiii de la grupa Smart Dinosaurs au reușit să creeze propria lor poveste: “Doi prieteni”.