Spitalul Marie Curie are nevoie de 20.000 de euro pentru un aparat de dializă care poate salva viaţa copiilor născuţi prematur

Medicul Cătălin Cîrstoveanu şi Fundaţia Genesis Collegiate au iniţiat un nou proiect de strângere de fonduri pentru achiziţionarea unui aparat de dializă care ar putea salva vieţile copiilor născuţi prematur.
Impresionaţi de pasiunea şi dedicarea medicului Cîrstoveanu, Fundaţia Genesis Collegiate s-a alăturat proiectelor sale şi să îl sprijină în lupta sa pentru salvarea vieţilor celor mici. În anul 2011, fundaţia a reuşit să strângă peste 15. 000 de euro pentru achiziţionarea unui aparat de scanare venoasă, care a reuşit să salveze până acum sute de copii născuţi prematur.
În vederea strângerii de fonduri, Fundaţia Genesis Collegiate va organiza un eveniment caritabil. În acelaşi scop a fost lansată o platformă prin care oricine poate dona o sumă cât de mică pentru sprijinirea proiectului sau poate deveni fundraiser pentru a-i convinge şi pe alţii să ia parte la această acţiune.

Citeste mai mult: adev.ro