Parteneriat cu părinții

Considerăm esențial parteneriatul cu părinții și dorim menținerea unei relații școală – familie cât mai apropiate, în interesul copilului și în spiritul unei relații de comunicare oneste și etice.

Sugestii primite de la părinți

Solicităm și primim cu deschidere sugestiile părinților în vederea îmbunătățirii serviciilor educaționale de care copiii beneficiază și îi invităm, la discuții deschise cu managementul, cu învățătorii și profesorii săi.

Program de Parenting

Organizăm Programul de parenting, care are rolul de a transmite cunoștințe și informații în legatură cu rolul de părinte și de a dezvolta abilitățile și competentele necesare pentru obtinerea unei relatii armonioase copil – familie – scoala.

Comunicare cu familia

Comunicam in permanenta cu familia, prin transmiterea tuturor informatilor esentiale legate de activitatile la care copilul participa la scoala, informatii organizate sub forma Jurnalului elevului, a Agendei saptamanii, a Revistei lunare si a Raportul bilunar de evaluare.

 

În fiecare joi deschidem porțile la Genesis Collegiate

Genesis Collegiate dedică fiecare zi de joi părinților care doresc să își înscrie copiii la Grădinița și la Școala Genesis și să cunoască oferta noastră educațională.

Împreună vom face turul campusului pentru a intra în atmosfera Genesis, vom discuta despre programul special de “Quality Education” care include programul de educație formală și un program propriu numit Genesis Enrichment. Părinții care au deja copiii înscriși la Școala Genesis Și care cunosc îndeaproape standardele noastre educaționale, pot face recomandări și chiar invită alți părinți să viziteze școala și să participe la prezentarea noastră.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați link-ul părinții din nou la școală.

Vizitele au loc în fiecare zi de joi, între orele 09:30 – 18:00, și durează aproximativ 1 h, iar programările se fac la adresa de e-mail scoala@genesis.ro.

Sesiunile de informare pentru parinti, coodonate de Andrei Chiscu, psiholog si consilier al Centrului de Educatie Emotionala si Comportamentala pentru Copii.

In saptamana 11 – 15 februarie 2013, in cadrul “Saptamanii Portilor Deschise”. Parintii au participat la sesiunile de informare/ workshop-uri, coodonate de Andrei Chiscu, psiholog si consilier al Centrului de Educatie Emotionala si Comportamentala pentru Copii.

În data de 24 aprilie 2013, În cadrul Genesis Collegiate s-a desfășurat a treia ediție a seminarului de parenting cu profesorul Pavel Chirilă pe tema Nutriția în prezent. Acesta ne-a propus sa explorăm împreună, pe parcursul a două ore, ce înseamnî o alimentație sănătoasă pentru copiii noștri.

Pavel Chirilă este medic primar, doctor în științe medicale, specializarea medicină internă, apifitoterapie și homeopatie și Directorul Centrului Medical Naturalia www.naturalia.ro.

În prima parte a seminarului, domnul profesor Chirilă a explicat cum să obținem echilibrul fizic și psihic printr-o alimentație sănătoasă, adoptând un stil de viață cu efecte pozitive. Seminarul s-a încheiat cu o sesiune de întrebări pe teme de nutriție, alimentație și stil de viață sănătos.

„Alimentația echilibrată a omului sănătos” de Pavel Chirilă – Descarcă gratuit! Genesis Collegiate, împreună cu Pavel Chirilă, medic primar, specializat în medicină internă, apifitoterapie și homeopatie și Directorul Centrului Medical Naturalia, vă pun la dispoziție în mod gratuit lucrarea „Alimentația echilibrată a omului sănătos”. Click aici pentru descărcare. Lucrarea dezbate teme precum greșelile în alimentație, consecințele alimentației moderne, principiile dietei naturiste și alimentele care trebuie evitate. Pavel Chirilă susține în cadrul programului de Parenting al Genesis Collegiate seminarul „Nutriția în prezent”.