Ioana Necula
Ioana NeculaPreședinte și Fondator Genesis Collegiate

Ioana Necula este fondatoarea Campusului Educational Genesis. Este absolventă a Facultății de Relații Publice Internaționale, ASE și deține un masterat în Management Educational, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. dr. Ioan Neacșu.
Ioana are specializare în psihopedagogia învățământului preșcolar și primar, a absolvit cursul ”Mind, Brain and Education” la Harvard Graduate School of Education.
Ioana a participat la cursuri de finanțe și business la London Business School și deține un MBA la Solvay Business School (ULB) din Brussels.

  Mihaela Drăguș
  Mihaela DrăgușDirector General Genesis Collegiate
  Director științific – coordonează activitatea Școlii Gimnaziale Genesis și a Grădiniței Genesis
  A absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității București și deține două programe masterale în Relații Publice, și respectiv Managementul Resurselor Umane, a participat la cursuri de leadership creativ și management educațional. În prezent, urmează cursurile Școlii Doctorale de la Universitatea din București.
   Lidia Velici
   Lidia VeliciDirector Școala Gimnazială Genesis
   A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, secția Pedagogie, în cadrul Universității București, și programul de master în Management și Evaluare Educațională. Este bursieră a Facultății de Pedagogie – Universitatea din Barcelona, Spania.
    Nicoleta Stancu
    Nicoleta StancuDirector Grădinița Genesis
    A absolvit Liceul Pedagogic din București și Academia de Studii Economice. Pregătirea pedagogică a continuat prin participarea la numeroase cursuri de management educațional și sisteme de calitate în educație și în psihopedagogia excelenței.