Slide background

 

Genesis Collegiate, 14 ani de succes în educația de excelență!

Genesis Collegiate, școlarizează aproximativ 300 de copii și elevi în învățământul preșcolar și în clasele pregătitoare – a VIII-a.

  • ”Genesis” a luat naștere în anul 2000, cand la Grădinița Junior începem școlarizarea primilor copii.
  • Școala Genesis cu clasele I- IV, se înființeză în septembrie 2002, urmând ca în anul școlar 2007- 2008 să obțină autorizație de încredere aprobată MEN, pentru clasele a V- a – a VIII-a.
  • În anul 2006, Grădinița și Școala Genesis cu clesele I- IV obțin acreditarea ARACIP, prin ordinul Ministerului Educației Naționale, iar în februarie 2013, Școala Genesis va obține acreditarea pentru clasele ciclului gimnazial.
  • Din octombrie 2010, Grădinița Junior și Școala Genesis devin Genesis Collegiate!

Grădinița și Şcoala Gimnazială Genesis desfăşoară un program educaţional unic de « Quality Education», care include educaţia formală, conform curriculumului naţional, respectând tendinţele curriculare europene.

Activităţile care se desfăşoară conform programei educaţionale naţionale, sunt completate de programul propriu « Genesis Enrichment », care vizează descoperirea şi dezvoltarea potenţialului fiecărui copil, integrarea în programe de învăţare accelerate, susţinerea creativităţii şi afirmarea personalităţii fiecărui copil.

Acestora li se adaugă evenimentele cu participarea părinţilor, care susţin ecosistemul copil – şcoală – familie, un element esenţial în cadrul strategiei educaţionale promovate de Genesis.