Săptămâna porților deschise, 23- 27 februarie 2015

downloadSunteți invitați, în săptămâna 23- 27 februarie, să retrăiți alături de copiii dumnevoastră o zi din viața de școlar !

La Școala Genesis, ne deschidem porțile pentru a vă convinge încă odata de calitatea procesului educativ și de plăcerea și interesul copiilor pentru fiecare dintre cuburile programului de Enrichment, adresat particularităților fiecăruia.

Vă propunem cinci zile în care părinții și elevii Școlii Gimnaziale Genesis vor participa împreună la oreleinteractive de curs, atelierele de confecționat mărțișoare, competiția sportivă adresată părinților elevilor ciclului gimnazial, ateliere de parenting – structurate pe nivele de vârstă, dar și la alte evenimente-surpriză pregătite de profesorii Genesis pentru a evidenția educația de excelență.

Lecții deschise

Vă invităm să consultați programul lecțiilor deschise pentru fiecare clasă. Acesta poate fi consultat online, la secretariatul școlii, dar și la avizierul fiecărei clase.

*Menționăm că în limita timpului dumnevoastră puteți participa la oricare dintre activitățile clasei, nu doar la cele marcate de noi, în mod oficial, prin culoarea roșie. Pentru o  bună organizare, din punct de vedere logistic, vă rog să vă anunțați participarea la activități, printr-un e-mail, la adresa scoala@genesis.ro.

Orar clasa pregătitoare A

Orar clasa pregătitoare B

Orar clasa I

Orar clasa a II- a A

Orar clasa a II-a B

Orar clasa a III-a A

Orar clasa a III-a B

Orar clasa a IV-a A

Orar clasa a IV-a B

Orar clasa a V-a

Orar clasa a VI-a

Orar clasa a VII-a

Orar clasa a VIII-a

florin-colceagAteliere de dezvoltare personală cu Florian Colceag

Elevii ciclului gimnazial vor participa în această săptămână la două ateliere de dezvoltare personală, susținute de profesorul Florian Colceag.

• Miercuri, 25 februarie, orele 11. 35 – 12.15 – Atelier pentru claselea V-a și a VI-a, Cine sunt eu?;

• Miercuri, 25 februarie, orele 12. 20- 13. 15 – Atelier pentru clasele a VII-a și a VIII-a, Abilitățile umane și factorii declanșatori.

Prof. dr. Florain Colceag este considerat unul dintre părinţii spirituali ai multor copii supradotaţi din ţară. Doctor în economie, autor al unor teorii despre complexitate, specialist în modelare matematică, membru al Clubului de la Roma, alături de cei mai mulţi laureaţi Nobel şi preşedinte al Institutului Român pentru Studii şi Cercetări Avansate Gifted Education, matematicianul Florian Colceag cultivă şi seamănă cu instrumente ştiinţifice; e psihopedagog şi în psihopedagogie acţionează matematic, modelează în permanenţă caracteristicile pentru a fi utilizate de alţii. E şi „culegător” de genii…

parentingAteliere de parenting

• Miercuri, 25.02.2015, între orele 18.00-19.30, părinții elevilor din clasele pregătitoare – a III-a sunt invitați să participe la atelierul de parenting cu tema ”Investiţii pe termen lung – relaţii de calitate părinte-copil” susținut de către psihologul Sorina Petrică.

• Joi, 26.02.2015, între orele 18.00-19.30 părinții elevilor din clasele a IV-a – a VIII-a sunt invitați să participe la atelierul de parenting cu tema ”Investiţii pe termen lung – relaţii de calitate părinte-copil”susținut de cătrepsihologul Sorina Petrică.

Trainer: Sorina Petrică

Psiholog clinician, psihoterapeut cognitiv-comportamental, colaborator al Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie, expert pentru diferite organizaţii nonguvernamentale (Unicef, Salvaţi Copiii, Fundaţia Copiii Noştri, Liga Română de Sănătate Mintală etc.)

*Pentru descrierea amănunțită și obiectivele atelierelor de pareting, vă rugăm să accesați linkurile următoare:

Atelier de parenting: ”Investiţii pe termen lung – relaţii de calitate părinte-copil”, clasele pregătitoare – a III-a ;

Atelier de parenting:”Investiţii pe termen lung – relaţii de calitate părinte-copil”, clasele a IV-a – a VIII-a.

fotbalMeci de fotbal

Părinții elevilor ce prticipă la clubul de fotbal sunt invitați să ia parte la un meci amical ce se va disputa între echipe formate din elevi și părinții acestora, marți, 24 februarieîncepând cu ora 17.30 .

Clubul de fotbal este coordonat de antrenorul Cătălin Dudău.

*Notă. Echipamentul sportiv este obligatoriu.

 

jocuriCompetiție sportivă

Joi, 26 februarie, începând cu orele 15.50, părinții elevilor ciclului gimnazial sunt invitați să se relaxeze și să petreacă două ore intense și distractive alături de copiii lor.

Vă invităm să participați la activități și jocuri sportive, făcând echipă cu copilul dumnevoastră. Activitățile sportive sunt coordonate de profesorul de educație fizică, Lospa Tănase.

*Notă. Echipamentul sportiv este obligatoriu.

man-teaching-studentsPărinții, profesori fascinanți

Părinții care doresc să susțină activități educative, pornind de la talentele, profesia sau interesele lor,  în cadrul orelor de curs, pot lua legătura cu învățătorii și diriginții claselor pentru planificarea evenimentelor.

! Vă rugăm să confirmați prezența la Săptămâna Porților Deschise, printr-un email la adresa: scoala@genesis.ro.