Călători și călătorii la Școala Gimnazială Genesis

Școala Genesis încurajează și susține organizarea de excursii și tabere școlare, ca urmare a numeroaselor beneficii pe care acestea le aduc în primul rând pentru comunicarea între elevi, dar și elev- învățător/ profesor. În cadrul acestui tip de activitate se formează omogenitatea grupului, care poate duce la transformarea unei clase într-o ‘familie’.

Excursiile și taberele școlare contribuie la îmbogățirea cunoștințelor copiilor despre frumusețile țării, la educarea dragostei, respectului pentru frumosul din natură, artă, cultură, locul natal în care au trăit, muncit şi luptat înaintaşii nostri, învăţând astfel să-şi iubească ţara, cu trecutul şi prezentul ei.
De asemenea, acestea, le oferă elevilor destindere, încredere, recreere, voie bună, iar unora dintre ei posibilitatea unei afirmări și recunoaștere a aptitudinilor.

Excursiile au multiple valenţe de informare şi educare a elevilor, în principal ca urmarea a faptului că mediul de acţiune este unul deosebit, iar tehnicile de instruire altele. Excursiile contribuie la dezvoltarea spiritului de observaţie, îmbunătăţesc memoria vizuală şi auditivă, formează gândirea operatorie a copilului cu calităţile ei de echilibrare, organizare şi obiectivare.

Acţionând individual sau în cadrul grupului, elevilor li se dezvoltă spiritul practic, operaţional, manualitatea, dând posibilitatea fiecăruia să se afirme conform naturii sale. Participarea efectivă şi totală în activitate angajează atât elevii timizi cât şi pe cei slabi, îi temperează pe cei impulsivi, stimulează curentul de influenţe reciproce, dezvoltă spiritul de cooperare, contribuie la formarea colectivului de elevi.
Prin faptul că în asemenea activităţi se supun de bună voie regulilor, asumându-şi responsabilităţi, elevii se autodisciplinează .

Cadrul didactic are, prin acest tip de activitate, posibilităţi deosebite să-şi cunoască elevii, să-i dirijeze, să le influenţeze dezvoltarea, să realizeze mai uşor şi mai frumos obiectivul principal al învăţământului – pregătirea copilului pentru viaţă.

Programul Genesis Summer Camps 2016:


Perioada: 26 iunie- 2 iulie 2016
Numărul de locuri disponibile: 42
Locaţie: Taverna Pietrei Craiului, Zărneşti, jud. Braşov
Preţ: 1550 lei
cercetasi

Genesis Collegiate şi partenerii noştri în realizarea taberelor de excelenţă – Radutravel – vă recomandă să îi oferiţi copilului dumneavoastră o grozavă aventură în vara anului 2016, Tabăra de cercetaşi!
Numeroasele activităţi sportive planificate cu rigurozitate de experimentata şi mult îndrăgita echipă de profesori sunt menite să ghideze copiii în descoperirea naturii, să le sporească încrederea în sine şi să le dezvolte munca în echipă.

Costul taberei include:     

 • cazarea cu pensiune completă;
 • transportul dus-întors;
 • iniţiere în alpinism, căţărări şi rapel la stâncă;
 • tiroliană;
 • sărituri în coardă;
 • orientare turistică (treasure hunt complex) + city quest (peste 13 ani);
 • MountainBike;
 • echitaţie;
 • campare;
 • foc de tabără + cântat la chitară;
 • înot la Paradisul Acvatic;
 • tir cu arcul;
 • discotecă;
 • tir cu puşca de paintball;
 • excursii la punctele turistice importante din Munţii Piatra Craiului;
 • jocuri noi surpriză.

La sfârşitul taberei, copiii vor fi premiaţi cu medalii.

Înscriere: Pentru ocuparea unui loc, se achită suma de 300 lei, pâna la data de 15 aprilie 2016, reprezentând avansul, diferenţa plătindu-se cu o săptămână înainte de a avea loc tabăra.

În cazul retragerii, avansul  nu se returnează.

Notă:
Şcoala asigură un însoţitor pentru zece copii, iar cele care însoţesc grupul de elevi sunt: profesor pentru învăţământul primar- Ionela Militaru, telefon 0768702530 şi profesor pentru învăţământul primar- Adriana Antohi, telefon 0724391136, la care se mai adaugă şi alţii, în funcţie de numărul elevilor înscrişi de la fiecare clasă.

 

Perioada: 4-8 iulie 2016
Numărul de locuri disponibile: 40
Locaţie: Hotel Mara-Sinaia, Valea Prahovei, Munţii Bucegi
Preţ: 1100 lei

Tabăra “Smart IT” este un proiect dedicat elevilor, în care ei îmbină aprofundarea cunoştinţelor de informatică cu relaxarea în natură şi la piscină. Elevii vor învăţa să proceseze  infomaţii online: să îşi creeze propriul website, să gestioneze documente online, să prelucreze imagini folosind diverse programe de grafică, etc.

Cazarea participanţilor se face în camere cu 3/4 locuri. Camerele sunt foarte spaţioase, având TV, băi dotate cu cadă, instalaţie de climatizare. Hotelul deţine unica piscină semi-acoperită de pe Valea Prahovei. Piscina dispune de 2 saune, jacuzzi, sonorizare, cabine de schimbat, duşuri, toalete, etc.  Adâncimea bazinului variază de la 1.00m în secţiunea exterioară ( un paradis pentru cei mici sau care nu ştiu să înoate) pâna la 2.20m în secţiunea interioară. În secţiunea exterioară, elevii se pot relaxa pe şezlonguri.

Întreaga zonă se află sub acoperire GSM, iar clienţii complexului beneficiază de acces gratuit la internet wireless.

Costul taberei include:

– cazarea cu pensiune completă;
– transportul dus-întors;
– acces la piscină, saună şi jacuzzi;
– cursuri de infomatică susţinute în sala de conferinţă a hotelului (prof. Daniela Calin);
– drumeţii;
– jocuri şi concursuri;
– excursie la Buşteni şi urcare cu telecabina la Platoul Bucegi (Monumentele- Sfinxul, Babele);
– plimbare cu biciclete.

Programul va fi stabilit pentru fiecare zi în parte ţinând cont de condiţiile meteorologice existente şi de vârsta participanţilor.

Înscriere: Pentru ocuparea unui loc, se achită suma de 300 lei, pâna la data de 15 aprilie 2016, reprezentând avansul, diferenţa plătindu-se cu o săptămână înainte de a avea loc tabăra.

În cazul retragerii, avansul  nu se returnează. 

Notă:
Şcoala asigură un însoţitor pentru zece copii, iar cei care însoţesc grupul de elevi sunt: profesor de informatică- Daniela Călin, telefon 0747474174,  profesor pentru învăţământul primar- Valentin Barbu, telefon 0761555642, profesor pentru învăţământul primar- Cristina Bârbălan, telefon 0734379955,  profesor de matematică-Marian Marin, telefon 0751968566,  la care se mai adaugă şi alţi însoţitori, în funcţie de numărul elevilor înscrişi de la fiecare clasă.

Perioada: 6-12 iulie 2016
Numărul de locuri disponibile: 25
Locaţie: Complex Turistic ALPINA BLAZNA, Munţii Rodnei, jud. Bistriţa-Năsăud
Preţ: 1350 lei

Atelier “Excelsior” este un proiect dedicat artelor, un cadru generos unde participanţii sunt antrenaţi în activităţi care să le dezvolte creativitatea şi imaginaţia. În mijlocul naturii, înconjuraţi de prieteni, ne vom exprima liber trăirile artistice şi vom deveni pe rând actori, muzicieni, pictori …

Cazarea participanţilor se face în camere cu 3/4/6 locuri (pat simplu, matrimonial sau simplu etajat). Fiecare cameră are TV (reţea proprie) şi baie dotată cu cabină de duş.

Micul dejun se va servi în regim de bufet suedez.

Întreaga zonă se află sub acoperire GSM, iar clienţii complexului beneficiază de acces gratuit la internet wireless.

Costul  taberei include:
– cazarea cu pensiune completă;
– transpotul dus-întors;
– atelier de pictură, grafică;
– atelier de modelaj (lut, gips);
– confecţionare hârtie manuală;
– atelier muzical;
– atelier de teatru;
– drumeţii;
– jocuri outdoor şi indoor;
– escaladă, rapel (panou artificial);
– tiroliană;
– tenis de masă;
– proiecţii;
– discotecă;
– carnaval;
– concursuri;
– karaoke;
– seri de chitară;
– foc de tabără;
– materialele şi echipamentele necesare;
– CD cu imagini;
– diplomă de participare.

Programul va fi stabilit pentru fiecare zi în parte ţinând cont de condiţiile meteorologice existente şi de vârstă participanţilor.

Înscriere: Pentru ocuparea unui loc, se achită suma de 300 lei, pâna la data de 15 aprilie 2016, reprezentând avansul, diferenţa plătindu-se cu o săptămână înainte de a avea loc tabăra.

În cazul retragerii, avansul  nu se returnează. 

Notă:
Şcoala asigură un însoţitor pentru zece copii, iar cei care însoţesc grupul de elevi sunt: profesor pentru învăţământul primar- Felicia Enache, telefon 0724225401, profesor pentru învăţământul primar- Elena Băjan, telefon 0731235739, profesor de arte- Petre Ghergu, telefon 0742291947,  la care se mai adaugă şi alţii, în funcţie de numărul elevilor înscrişi de la fiecare clasă.

Perioada: 17-23 iulie 2016
Număr de locuri disponibile: 30
Locaţie: Vila Giulia, Arieșeni, județul Alba
Preţ: 1320 lei

         Tabăra are ca scop descoperirea unui ținut spectaculos denumit de specialisti „perla Transilvaniei”, pentru frumusețile naturale ale locului. ARIEȘENI este recunoscută ca fiind poarta de intrare în Munții Apuseni, iar varietatea peisajelor – chei, lacuri, peșteri, cascade îndeamnă oaspeții la plimbări, drumeții și ascensiuni de neuitat.

Costul taberei include:

 • transportul cu autocarul până la Arieșeni și pe parcursul taberei spre obiectivele turistice din program;
 • cazarea cu pensiune completă;
 • jocuri în aer liber cu animator ;
 • intrări la obiectivele turistice:
  • Muzeul Aurului de la Brad (colecție de aur unică în Europa);
  • Cascada Vârciorog;
  • Peștera Urșilor + excursie la Platou Padiș;
  • Peștera Poarta lu Ionele și Ghețarul Scărișoara;
  • Salina Turda. 

Înscriere: Pentru ocuparea unui loc, se plăteşte suma de 300 lei, pâna la data de 15 aprilie 2016, reprezentând avansul, diferenţa plătindu-se cu o săptămână înainte de a avea loc tabăra.

În cazul retragerii, avansul  nu se returnează.

Notă:
Şcoala asigură un însoţitor pentru zece copii, iar cei care însoțesc grupul de elevi sunt: profesor pentru învăţământul primar- Mirela Pascaru, telefon: 0752091170 și profesor pentru învăţământul primar –Cosmin Tuduran, telefon: 0722660932, la care se mai adaugă şi alţii, în funcţie de numărul elevilor înscrişi de la fiecare clasă.

Perioada: 21-26 iulie 2016
Numărul de locuri disponibile: 32
Locaţie: Pensiunea Castania, localitatea Polovragi, județul Gorj
Preţ: 1350 lei

Costul taberei include:

 • cazarea cu pensiune completă;
 • transportul București – Polovragi (240 km) și retur;
 • baza materială și cheltuieli cu premiile;
 • excursie locală Călatorind prin istorie – Cetatea dacică, peștera lui Zamolxe;
 • atelierele de ceramică de la Hurezi;
 • vizită la mănăstirea Hurezi (unicat- înregistrat în patrimoniul UNESCO);
 • vizită la mănăstirea Bistrița/ mănastirea Arnota. 

Pe parcursul taberei,  se va desfășura concursul „Cei șapte pași ai Cunoașterii”, finalizat cu șapte premii pentru fiecare etapă. Premiile sunt acordate pentru parcurgerea cu succes a drumului.

Pasul 1 al cunoașterii de sine” Parcurgerea unui traseu de 60 de m., prin canionul Oltețului cum învingem teama, cum folosim concentrarea și atenția, îndemânarea, forța și curajul-premiul pentru cei curajoşi constă într-un grătar ce se servește la capătul traseului, premiu oferit de pensiune Castania – calificative Aiki-Budo pentru medalii;

Concurs – „Pasul al doilea al  cunoașterii”Vizită la cetatea lui Burebista, probe de tactici și strategii dacice de luptă-premiile finale – castane comestibile, porumb fiert, cârnaciori oltenești, toate făcute la foc de tabără – calificative Aiki-Budo pentru medalii;

Concursul „Pasul al treilea cunoașterii”- partea IViața în orășelul „Aiki-Budo”;

Copiilor li se vor prezenta diferite meserii ce sunt necesare pentru ca o comunitate de oameni să funcționeze de ex.: bancher, brutar, grădinar, bucătar, constructor, etc. Copiii își vor alege meseria pe care o doresc, apoi vor asculta indicațiile instructorilor care stau la baza acestor meserii: lucrul bine făcut, corectitudinea, munca serioasă etc.. – calificative Aiki-Budo pentru medalii.

Viața în orășelul „Aiki Budo” partea a II-a: Copiii vor încerca să pună în practică cunoștințele dobândite în partea I și să trăiască câteva ore din propria muncă.

Acest concurs se va realiza în Pensiunea Castania -premiul constă într-o petrecere la foc de tabără cu grătar, sucuri, tort și artificii – calificative Aiki-Budo pentru medalii.

Pasul al patrulea al cunoașterii – Excursia Călătorind prin istorie”;

Pasul al cincelea al cunoașteriiCeramica de la Hurezi – De la Lut la vasele celebre –Urmărirea proceselui de fabricație și participarea la el pentru cei care doresc- premii surpriză-calificative Aiki-Budo pentru medalii- Excursie în „Țara Licuricilor” – observarea minunilor ce ne înconjoară-premii – Un Licurici!;

Pasul al șaselea al cunoașteriiDrumeție pe Curmatura Oltețului – concurs de fotografie – “acvila cu cioc galben”-premiu – picnic la iarbă verde – calificative Aiki-Budo pentru medalii;

Pasul al șaptelea al cunoașteriiParticiparea la viața de mănăstire, prezentarea unui alt mod de viață, interacțiunea cu alti copii din zonă, schimbarea de daruri și comunicarea interactivă-locația – Mănăstirea Polovragi – în vizită la un “Dac Veritabil” – urmașul lui Burebista, cum preparau dacii alimentele și cum le conservau pentru iarnă – premiu- bunătăți din camara lui nenea Petru.

Să cunoaștem copiii din comunitatea locală! – concursuri sportive -meci de fotbal pentru băieți, tenis pentru fete.

Premiile generale sunt:

 1. Medalia de aur Aikibudo + diplomă – pentru parcurgerea a șapte pași cu FB;
 2. Medalia de argint + diplomă – pentru parcurgerea a cinci pași cu FB;
 3. Medalia de bronz + diplomă – pentru parcurgerea a trei pași cu FB.

La sfârșitul fiecărei zile și probe, se vor acorda calificative de către instructori, se notează pe foaia de observație a elevului și se iau în considerare la calculul final, la clasament. 

Înscriere: Pentru ocuparea unui loc, se achită suma de 300 lei, pâna la data de 15 aprilie 2016, reprezentând avansul, diferenţa plătindu-se cu o săptămână înainte de a avea loc tabăra.

În cazul retragerii, avansul  nu se returnează. 

Notă:

 Mai multe informații puteți obține de la Sensei Marius Ioniță – 6 DAN Aikido,  telefon: 0724414234. 

Perioada: 25-29 iulie 2016
Numărul de locuri disponibile: 30
Locaţie: Pensiunea” Belvedere”-Corbeni, județul Argeș-Transfăgărășan
Preţ: 1200 lei

Are ca scop dezvoltarea abilităţilor de a comunica, deprinderea atitudinii, comportamentului şi limbajului potrivit vârstei copiilor, crescând stima de sine, încrederea în forţele proprii, percepţia propriei persoane, siguranţa şi echilibrul, acestea reprezentând condiţii esenţiale pentru o dezvoltare armonioasă şi o viaţă sănatoasă a oricărui copil.

Misiunea taberei este aceea de oferi copiilor un mediu de dezvoltare bazat pe încurajare necondiţionată, provocare şi bucurie, astfel încât aceştia să reuşească să se cunoască pe sine.

Costul taberei include:     

 • cazarea cu pensiune completă;
 • transportul;
 • jocuri şi activităţi care au ca obiectiv dezvoltarea personală a copiilor;
 • obiectivele atinse prin jocurile de dezvoltare personală;
 • descoperirea abilităţilor proprii;
 • dezvoltarea încrederii în sine;
 • utilizarea imaginaţiei ca resursă personală;
 • antenamentul spontaneităţii;
 • dezvoltarea abilităţilor de comunicare; 
 • învăţarea tehnicilor de relaxare.

În realizarea celor propuse, echipa de psihologi foloseşte ca instrumente:
– jocul adaptat vârstei;
– imaginaţia şi experienţa individuală;
– mişcarea fizică (dans terapie, trasee organizate, căutare de comori);
– desenul şi exprimarea prin formă şi culoare;
– exerciţiile de teatru şi improvizaţie.

Întreaga activitate va fi coordonată de doi psihologi cu experienţă în dezvoltarea şi terapia copilului:
– Adelina Bobaru
, terapeut comportamental
şi
– Bogdan Vlădescu, psiholog clinician.

Înscriere: Pentru ocuparea unui loc, se achită suma de 300 lei, pâna la data de 15 aprilie 2016, reprezentând avansul, diferenţa plătindu-se cu o săptămână înainte de a avea loc tabăra.

În cazul retragerii, avansul  nu se returnează. 

Notă:
Şcoala asigură un însoţitor pentru zece copii, iar cele care însoţesc grupul de elevi sunt: profesor pentru învăţământul primar- Gina Gherasim, telefon 0728145126 şi profesor pentru învăţământul primar- Maria Brad, telefon 0736411858, la care se mai adaugă şi alţii, în funcţie de numărul elevilor înscrişi de la fiecare clasă.

Perioada: 31 iulie -6 august 2016
Numărul de locuri disponibile: 20
Locaţie: Pensiunea” La Vâltoare”Bran, (camere cu
3-4 paturi, TV, grup sanitar propriu,internet wireless zonal,
piscină acoperită, filtrată, încălzită, jacuzzi, saună, club
cu biliard şi tenis masă), spaţiu verde pentru activităţi şi
joacă în aer liber,livadă pentru jocuri, spaţiu special de
joacă pentru copii, amenajat cu leagăne şi tobogane.
Perioada: 31 iulie- 6 august 2016
Preţ: 1350 lei

Este un program de EXCEPŢIE  cu tineri profesori animatori din Marea Britanie! English Language Teaching through Games & Funny Activities!

Costul taberei include: 

cazarea cu pensiune completă;
– transportul dus-întors;
 filmări/selfie(s) inedite şi palpitante, realizate de către copii cu binecunoscutele camere de sport/acţiune GoPro®, în timpul celor mai interesante activităţi(airsoft, paintball, tiroliană, inclusiv filmări subacvatice);
– realizare de producţii mini-cinema ( HD şi 4K);
– paintball-În PREMIERA ABSOLUTĂ pentru taberele din România, toţi copiii şi adolescenţii iubitori ai acestei activităţi incitante în aer liber, vor putea juca paintball real!
 tiroliană;
– tir cu arbaleta -juniori mari / seniori;
– tir cu arcul;
– drumeţie Castel BRAN;
– campionate sportive;
– carnaval cu paradă-concurs de costumelor şi măşti;
– karaoke;
– excursie  la Braşov, cu intrare  la AQUA PARK/PARADISUL ACVATIC!
– discotecă;
– foc de tabără, Farewell Party, Live Music, trataţii cu multe surprise;
 BRITISH FUNFAIR® -o cu totul nouă distracţie, cu mult amuzament şi surprize originale pe măsură…
-“THE BAND” – MUSIC WORKSHOP-atelier de muzică vocală şi instrumentală pentru cei cu preocupări muzicale- dotare: set complet de tobe, pian electric cu 88 clape, keyboards, chitară electrică, chitară bas, chitară acustică, electroacustică, trompete, flaut, saxofon, clarinet, blockflüte, muzicute, etc. ;
– CHILDREN’s BOOT CAMP® Funny fitness – distracţie maximă!…;
– AIRSOFTSHOOTING, pe echipe şi duel 1×1, cu echipament corespunzător;
– CROSSBOWS, BLOWGUNS & LITTLE CROSSBOWS – atelier medieval distractiv de tir cu arbaleta 4/4, tir cu sarbacana şi pistoale arbaletă;
 WALKING LIVING NATURE® – atelier ecologist de observare şi orientare în natură;
– ART & CRAFTS (arte si indeletniciri manuale – (pictură, împletituri, bracelets making, origami, hair braiding and beading, colaje, măşti papier-mache, make-up & fashion, etc.);
– dramă (producţia unei piese de teatru sau dramatizare folosind idei proprii);
– TREASURE HUNT/PHOTO CONTEST (vânatoare de comori);
– WATER -Polo & Basketball;
– FACE PAINTING;
– Dance, Pilates, Yoga & Aerobics;
– CAPTURE THE FLAG;
– CRICKET/ROUNDERS/BASEBALL/RUGBY – sporturi anglo-saxone;
– THE QUIY SHOW (concurs de cultură generala – pe echipe);
– DANCE-OKE;
– LONDON’s Pyjama Party;
– THE GAMES NIGHT (diverse jocuri distractive de grup: “Captain’s Calling”, “The Sharks”, “Straw Fishing”, “Musical Chairs & Statues”, etc.);
– THE TALENT SHOW;
– MURDER MISTERY;
– LOVE LETTERS & BLIND DATE – transpuneri distractive pentru elevii mici şi mari;
– LATE NIGHT MOVIE – pentru elevii mari;
– SPOOKY STORY NIGHT – pentru elevii mari.

Fiecare copil va primi: şapcă personalizată, medalie de participare, badge, pachet cadou personalizat, suport tipărit şi toate materialele necesare pentru orele de limba engleză şi activitaţile conexe, certificat de participare, medalii & diplome la fiecare joc, competiţie sportivă sau artistică în cadru organizat,  jucării şi premii surpriză.

PROGRAM ZILNIC / DAILY TIMETABLE

08.00 – 09.30 – Breakfast
09.30 – 10.00 – Getting ready for The Morning Lessons
10.00 – 10.50 – LESSON 1
11.00 – 11.30 – Break
11.30 – 12.20 – LESSON 2
12.30 – 13.00 – Getting ready for Lunch
13.00 – 14.30 – Lunch
14.30 – 16.00 – SIESTA / Free Time
16.00 – 17.00 – WORKSHOP 1
17.00 – 17.30 – Break
17.30 – 18.30 – WORKSHOP 2
18.30 – 19.00 – Getting ready for Dinner
19.00 – 20.00 – Dinner
20.00 – 20.30 – Getting Ready for the Evening Activity
20.30 – 21.30 – EVENING ACTIVITY
21.30 – CLOSE – DISCO

DIMINEAŢA: -două lecţii atrăgătoare şi relaxate de limba engleză, a câte 45-50 min, (30 min la nivelul 1), cu pauză 30 min între ele. Tutorul din Marea Britanie este în pozitia de “teacher”, cu care copiii vor lucra pe durata taberei, în modulul de limba engleză corespunzător:(1-începatori,5- avansaţi/olimpici);

Conversaţia cu un vorbitor nativ este cea mai buna metodă de învăţare şi perfecţionare a unei limbi străine!

DUPĂ – AMIAZA: – activităţi cultural artistice şi sportive organizate de către tutorii britanici, pe ateliere,  a câte 45-50 minute, copiii participă prin rotaţie, după preferinţe.

Activităţile enumerate în programul zilnic, în special cele de exterior, se vor desfăşura în funcţie de condiţiile atmosferice şi în funcţie de interesul, vârsta şi condiţia fizică/abilităţile participanţilor. 

Înscriere: Pentru ocuparea unui loc, se achită suma de 300 lei, pâna la data de 15 aprilie 2016, reprezentând avansul, diferenţa plătindu-se cu o săptămână înainte de a avea loc tabăra.

În cazul retragerii, avansul  nu se returnează. 

Notă:
Şcoala asigură un însoţitor pentru zece copii, iar cei care însoţesc grupul de elevi sunt: profesor de limba engleză- Cristian Vasilescu, telefon 0727100428, profesor de istorie- Dragoş Pârcălabu, telefon 0722992900 şi  profesor de limba engleză – Valentina Cristea, telefon 0724526898, la care se mai adaugă şi alţii, în funcţie de numărul elevilor înscrişi de la fiecare clasă.    

Perioada: 4 -11 august 2016
Numărul de locuri disponibile: 30
Locaţie: Vila Duca, Sinaia, Judeţul Prahova
Preţ: 1450 lei
Tabăra oferă copiilor o vacanţă cât mai plăcută,
stimulându-le pasiunea pentru jocul de şah,
atât copiilor care deja studiază tainele acestui
sport de mai mult timp, cât şi celor care doresc
să descopere piesele de şah.

Costul taberei include: 

 • cazarea cu pensiune completă;
 • transportul dus-întors;
 • activităţi şahiste- competiţii clasice de şah rapid şi/ sau şah blitz, competiţii de jocuri logice derivate din şah, precum şah “ pune -piesa” sau şahul alergări;
 • activităţi sportive- jocuri în aer liber;
 • jocuri de societate;
 • ateliere de creativitate;
 • activităţi de dezvoltare personală prin jocuri utilizate în teatru;
 • plimbări în oraş;
 • foc de tabără. 

Cursurile de şah şi activităţile sportive se vor desfăşura sub îndrumarea atentă a antrenorilor:

– Murariu Andrei- Mare Maestru Internaţional;
– Anuşca Mădălina Maria- Maestru Naţional al Sportului;
– Murariu Dan- Instructor Sportiv;
– Anuşca Vasile-Instructor Sportiv.

Înscriere: Pentru ocuparea unui loc, se achită suma de 300 lei, pâna la data de 15 aprilie 2016, reprezentând avansul, diferenţa plătindu-se cu o săptămână înainte de a avea loc tabăra.

În cazul retragerii, avansul  nu se returnează. 

Notă:
Şcoala asigură un însoţitor pentru zece copii, iar cea care însoţeşte grupul de elevi este profesor pentru învăţământul primar- Mihaela Orăşeanu-Radu, telefon: 0724036095, la care se mai adaugă şi alţii, în funcţie de numărul elevilor înscrişi de la fiecare clasă.

Perioada: 29 august-2 septembrie 2016
Locaţie: Şcoala Genesis
Grup ţintă : CLASELE PREGĂTITOARE-CLASELE VIII
Preţ: 825 lei
math

În fiecare an, luna septembrie a adus odată cu parfumul frunzelor de toamnă târzie şi emoţia începerii unui nou an şcolar.

Şi cum să ne pregătim să întâmpinăm noul an şcolar?

TABĂRA DE MATEMATICĂ “I LOVE MATH” propune elevilor claselor pregătitoare, I-VIII recapitularea şi consolidarea cunoştinţelor dobândite în ultimul an şcolar, de asemenea, antrenarea lor în vederea dezvoltarii inteligenţei logico-matematice.

Ţinem cont de clasa, pregătirea şi capacitatea elevilor şi le oferim posibilitatea de a fi creativi, îi ajutăm să înţeleagă beneficiile şcolii, le oferim numeroase activităţi şi, astfel, elevii vor fi stimulaţi într-un mod plăcut, privind aprofundarea materiei predate.

Costul taberei include:

 • materiale personalizate  ( pix, creion si tricou);
 • 20 ore cursuri interactive de matematică ( luni – vineri ) cu profesorii  Şcolii Genesis;
 • cursurile se vor desfăşura având ca suport subiecte recomandate de domnul prof. Victor-Ioan Nicolae, grad didactic I, directorul Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr ;
 • activităţi interdisciplinare:
 • cursuri de informatică ( 5 cursuri –în fiecare zi vor avea „ora de info’ „) jocuri inteligente pe platforma IT ;
 • ieşiri distractive, după ora 14:30: activităţi în Parcul Herăstrau, film,  distracţie la Kiddoplay, Terra Park, House of Bounce  .
 • zilnic va avea loc Tombola ,,MICILOR MATEMATICIENI ̎  cu premii SURPRIZĂ PENTRU CEI MICI !!!!
 • 5 zile de activităţi în intervalul orar 8.30 – 18:00, cu 2 mese & 2 gustări/ zi, la Şcoala Genesis;
 • alţi invitaţi surpriză! (elevi ai Şcolii Gimnaziale Genesis care studiază în Colegii Naţionale de renume).

La terminarea programului de tabără, fiecare cursant va primi:

 • PREMII CONSTÂND ÎN materiale auxiliare- suport pentru anul şcolar 2016-2017 la disciplina matematică, recomandate de specialişti în matematică;
 • diplomă de participare;
 • sfaturi şi recomandări din partea profesorilor- mentorilor.

Înscriere: Pentru ocuparea unui loc, se achită suma de 300 lei, pâna la data de 15 aprilie 2016, reprezentând avansul, diferenţa plătindu-se cu o săptămână înainte de a avea loc tabăra.

În cazul retragerii, avansul nu se returnează.

Notă:
 Persoanele care vă pot oferi mai multe informaţii sunt:
– pentru ciclul primar- profesor pentru învăţământul primar- Barbu Valentin, telefon: 0761555642
– pentru gimnaziu-profesor de matematică- Marin Marian, telefon: 0751968566.

 Programul taberei va fi organizat în mod diferit pentru ciclul primar față de cel gimnazial.

Perioada: 1-6 septembrie 2016
Numărul de locuri disponibile: 20
Locaţie: Complexul Turistic “Terra Mythica”- localitatea Ighiu, judeţul Alba
Preţ: 1450 lei

Oferă copiilor posibilitatea de a exersa  limba engleză  alături de vorbitori nativi, înainte de începerea unui nou an şcolar, într-un mod cât mai atractiv, îmbinînd activităţile educaţionale cu cele sportive, care să vină în completarea nevoilor elevilor noştri.

Costul taberei include:
– cazarea cu pensiune completă;
– transportul dus- întors;
– plimbare cu bărcuţe pe iaz;
– teren de tennis/ volley/ baschet/ badminton, masă de ping- pong, masă de billiard, masă de fusball;
– tir cu arcul;
– karaoke;
– discotecă;
– cinematograf în aer liber;
– două excursii incluse în costul taberei
: oraşul Alba Iulia cu superbele sale obiective turistice: Traseul Celor Trei Fortificaţii (unic în Europa!), Catedrala Reîntregirii, Catedrala Romano-Catolică, Muzeul şi Sala Unirii, Celula lui Horea, Cloşca şi Crişan….şi PARC AVENTURA!!!!
– jocuri şi concursuri;
– picnic în natură;
– desen şi pictură;
– seri distractive;
– sporturi de echipă;
– drumeţii;
-”Good bye” party;
– ateliere şi cluburi
: T-shirt Design, confecţionare  de eşarfe colorate, brăţările prieteniei, confecţionarea unor  păpuşi pentru scenete de teatru, origami şi figurine haioase din hârtie colorată, confecţionarea de  lampioane şi măşti pentru carnaval, pictură şi desen, realizarea unor  bijuterii, teatru, foto/video, arts & crafts, creative writting. 

Pe lângă toate serviciile şi activităţile prezentate mai sus, TABĂRA DE ENGLEZĂ oferă copiilor:
două cursuri zilnice de limba engleză cu profesori nativi (USA, Anglia, UK) – stabilite în funcţie de nivelul copiilor, de la începători la avansaţi;
–  posibilitatea de a cunoaşte tineri de pe mai multe continente! Fiecare profesor sau animator internaţional va încerca să ne convingă de farmecul şi de unicitatea ţării din care provine, să ne înveţe un obicei tradiţional, un dans, un joc sau un cântec care îi reprezintă cel mai bine (dansuri şi tradiţii din mai multe ţări din Europa, cele mai haioase activităţi pentru copii practicate în America, Europa, Anglia, Spania, Grecia, etc.).

În timp ce vom învăţa limba engleză, vom avea ocazia să apreciem şi diversitatea şi frumuseţea acestor popoare, realizând că există multe lucruri pe care le avem în comun! La rândul nostru, vom demonstra acestor tineri că suntem o ţară cu oameni calzi, isteţi, primitori şi preocupaţi de tot ceea ce are o valoare autentică. Întreg programul va fi implementat în limba engleză, însă, dacă elevii noştri cunosc şi alte limbi (franceza, spaniola, italiana, etc), vor avea ocazia să le folosească, dialogând pe tot parcusul taberei cu aceşti vorbitori.

Înscriere: Pentru ocuparea unui loc, se achită suma de 300 lei, pâna la data de 15 aprilie 2016, reprezentând avansul, diferenţa plătindu-se cu o săptămână înainte de a avea loc tabăra.

În cazul retragerii, avansul  nu se returnează. 

Notă:
Şcoala asigură un însoţitor pentru zece copii, iar cei care însoţesc grupul de elevi sunt:  profesor de matematică- Marian Marin, telefon 0751968566 şi  profesor de limba engleză- Beatrice Huţu, telefon 0741632083, la care se mai adaugă şi alţii, în funcţie de numărul elevilor înscrişi de la fiecare clasă.